Original topic:

Bir ay önce Samsung a56 aldım aldığıma pişmanım bir gün düzgün kullanamadım

(Topic created on: 11-04-2025 05:48 PM)
513 Views
ersan333
Active Level 3
Options
Galaxy A

Telefonu aldım alalı kutudan çıkardım çıkaları teknik sorunlar yazılımsal sorunlar inanın telefon değil sadece çöp eski telefon bundan 10 kat iyi çalışıyor en azından sorun vermiyor en son teknik sorunları kendim telefonu resetleyerek çözdüm bu sefer de ekran sorunu ekran kendi kendine kararıyor lanet olsun ya Samsung'un s serisinden başkasına bulaşmayın pişman olursunuz. Hatta gidin apple'dan başka telefon almayın şimdi anlıyorum milletin neden apple'ı aldigini.

51 Comments
S24FEARUK
Active Level 6
Galaxy A
Aslında bu sorun senin telefonuna özel olabilir iade etmeyi veya değiştirmeyi dene
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
İade et benim a56da hiçbir sorun yok geç kalmadan iade et
ersan333
Active Level 3
Galaxy A
Senin anlamadığın o değil benim size anlatmak istediğim Samsung'un artık eskisi gibi sağlam telefon üretmiyor xiaomi'den berbat artık telefonları S serisinden başkasına bulaşmayın
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
Yaklaşık 10 yıl xiaomi kullandım ve tövbe edip a56 aldım hiçbir sorununu göremedim
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Xaomi pişmanlıktır çöptür 3 4 tane kullandım hepsinin de anakartı kendiliğinden yandı
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
Alakart sorunu yaşamadım ama optimizasyon vs. Çöp
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
O konuda da katılıyorum bugOS
darwinnz
Active Level 6
Galaxy A
Yıldırdı artık kullanmıcam asla samsungun en kötüsünü alırım bedava verseler en iyisini xiaominin kullanmam
ersan333
Active Level 3
Galaxy A

Bundan önce de iki telefon daha aldım a serisi onlar da aynı rezalet ya