cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bir akıllı telefonun sizce ömrü maksimum ne kadardır?

(Topic created on: 05-02-2024 02:25 PM)
175 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Donanımsal arıza açısından ve kasmadan kullanabilme ömrü yani yazılım açısından. İlk günkü verimiyle kullanabilme süresi gibi.
21 Comments
Solution
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
2 3 yıl
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Siz A35 kullanıyorsunuz sanırım? Memnun musunuz? Ben A35 ve A54 arasında kalıp A54 tercih etmiştim
Solution
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Evet 35 kulanıyorım kendi tercihimle almadım cihaz değişiminden geldi 1 aydır kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım oyunlarda sorun yaşamadım gayet akıcı memnun şuan ilerde bi sorun çıkarmaz inşallah
Solution
Galaxy A
ben de şuan a54 kullanıyorum. babama a35 aldık, onu 1 hafta kurcaladım. iki telefon aslında %95 aynı. zaten işlemcisi, çoğu donanım özelliği vs birebir ikisinde de. ama ben naçizane 2 önemli **bleep** gördüm. birincisi, ben her ne kadar 6.0 güncellemesinden sonra a54ün kamerasında renk doygunluğu konusunda sıkıntı yaşasam da şunu çok net söyleyebilirim ki a54'ün kamerası a35'ten çok daha iyi. arka kamera daha net ve aydınlık fotoğraflar çekiyor. geniş açı kameraları arasında uçurum var. a35 biraz karanlık ortamda geniş açıda kumlu fotoğraf çekiyor. ön kamera konusunda da a54 çok bariz daha iyi, ön kamera çözünürlüğü daha fazla. ikinci **bleep** ise, neden bilmiyorum ama a35in ekranı bana daha kaliteli geldi. iki telefonu yan yana koyduğumda a54'ün ekranı daha soluk ve sarımsı; a35in ekranı daha canlı ve aydınlık. telefonlara yan açıdan bakınca da a54te renkler bir tık bozurken, a35te neredeyse hiçbir şey değişmiyor. ekran teknolojileri de kağıt üzerinde aynı ama böyle bir **bleep** var. ama ben kameraya önem verdiğim için ikisi arasında kesinlikle a54'ü seçerdim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hmmm baya detaylı anlatım olmuş hep merak ediyordum. Bunu konu olarak da paylaşabilirsiniz A54 vs A35 olarak. Teşekkür ederim bilgi için
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Casper VIA A1 vardı. 6 yıl kullandım, bozulmasını bekledim. Bozulmayınca A73 aldım 😄
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Demek ki telefonları daha dayanıklıymış 😊 ben casper nirvana laptop kullanmıştım 1 yıl dayanmamıştı servisle akraba olmuştuk 😂
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Güzel cihaz.
Halâ sağlam, taş gibi 😊
Solution
Abc34matik
Active Level 7
Galaxy A
Hiç güncelleme yapmassan ömür boyu kullanırsın