cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bildirimlerde ekranın açılması hakkında.

(Topic created on: 3 weeks ago)
176 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar, 

Samsung telefonlarda bildiğiniz üzere bildirim gelince ekran uyanmıyor, sadece mesajlarda bir ekran uyanması oluyor,mesaj geldiği zaman ekran açılmıyor ve kimden mesaj geldiğini görmüyoruz ve bununla birlikte ekrana çift tık yaptığımız zaman ancak ne olduğunu görüyoruz. 
Ancak birarkadaştan da yardım aldım(@anoroyale) forumda bana yardımcı oldu, tavsiyesi ile animasyonları azalt seçeneğini kapattım bununla birlikte geliştirici seçeneklerini açarak animasyon hızını oradan takviye ettim animasyonları kapatarak azalan hızı geliştirici seçeneklerinden takviyeledim, birincisini kapattım ikincisini kapattım üçüncüsünde 0,5 olarak ayarladım.
Sonra ayarlar, bildirimler, açılır pencere stili ve kısa yı seçerek edge aydınlatma tarzından kendim için seçtiğim havai fişeği seçtim ve turkuaz mavisi olarak ayarladım, bu şekilde tüm bildirimler ekran açılarak ekranın üstünde kameranın çevresinde mesaj içeriği de dahil olmak üzere görünüyor örneğin WhatsApp veya mesajlar gibi tabii ben Instagram kullanmadığım için onu denemedim ama muhakkak o da açılacaktır , uygulama tercihinin bir eksik ayarı varsa da seçtiğimiz uygulamaları tercih ederek seçerek onu da yapabileceğimizi zannediyorum, gelen bildirim içeriği ile birlikte ekranda gördükten sonra kapanıyor ama çift tıklayınca da mesajın detayını yine görebiliyoruz, ama en azından sesi duyduğumuz zaman ekranın en üst köşesinde açıklamalı ve ışıklı uyarılı olarak ne geldiğini görebiliyoruz .Bu konuda bana yardımcı olan arkadaşıma da (@anoroyale) çok teşekkür ediyorum onun sayesinde ben böyle bir uygulama yaptım ve yapmış olduğum uygulamayı da size de aktarmak istedim belki faydası olur diye, yazı çok uzun oldu kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkür ediyor hepinize iyi akşamlar diliyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederiz abim Estağfurullah bizde senden çok güzel şeyler öğreniyoruz Kamera konusun da bilhassa

Aynen öyle abim 😊

Mutlu akşamlar diliyorum abim benim 🙏 seviliyorsun ❤

View solution in context

16 Comments
Galaxy A
Vayyy çok iyiymiş, bilgilendirme için teşekkürler eline sağlık 👏
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Süper gönderi olmuş kemal abim eline emeğine sağlık sağol 😊🙏
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Teşekkür ederim hepinizin sayesinde bu yaşta detayları inceleyip öğrenmeye çalışıyorum, öğrenmenin yaşı ve sonu yok mutlu akşamlar dilerim.❤️🙏💐
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederiz abim Estağfurullah bizde senden çok güzel şeyler öğreniyoruz Kamera konusun da bilhassa

Aynen öyle abim 😊

Mutlu akşamlar diliyorum abim benim 🙏 seviliyorsun ❤
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
~❤️🙏
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Tolga Bey tekrar merhaba,
Bir konuda bilgi almak istiyorum ekran kilitliyken ve siyahken bu bahsetmiş olduğum bildirimlerin ışığı daha zayıf geliyor ama kilit ekranı açıkken ana ekranda daha parlak görünüyor bir yerde hata mı yapıyorum, kilit ekranında bunu daha parlak göstermenin bir yolu var mı?.
Temayı bile değiştirdim açık renk tema yaptım karanlık modu kapattığım halde daha zayıf görünüyor Bir fikriniz varsa lütfen yardımcı olur musunuz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Onun isigini ayarlayabiliyorsun diye biliyorum abi
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
İşte onu arıyorum onu bulamıyorum😂