- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefon sessizde ve titreşimdeyken aramayı göstermiyor ancak ben arayanlara girince çıkıyor sebebi ve çözümünü bilen var mı
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2021 07:47 PM in
Galaxy AMerhaba Batum,
Bu durumda; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.
Sorunun devamı halinde, incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-23-2021 04:49 PM (Last edited 06-23-2021 04:49 PM ) in
Galaxy ABöyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle
Durumun incelenebilmesi için uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor
Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan adımları takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Yada kardeşim Samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza kardeşim
Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum https://bit.ly/33WO9d8
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2021 07:47 PM in
Galaxy AMerhaba Batum,
Bu durumda; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.
Sorunun devamı halinde, incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD