cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bildirim sorunu

(Topic created on: 10-12-2021 12:09 AM)
222 Views
Taharlk
Active Level 6
Options
Galaxy A

Bazen bildirimler kilidi açtığım zaman geliyor bazen saatler farklı oluyor bunun nedeni nedir

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Özellikle sosyal medya uygulamalar maillerde samsung members uygulamsında . Yani kısaca internet üzerinden çalışan tüm platformlarda bu sorunu yaşıyorum . Sanırım internet veri hızı düşük olduğundan kaynaklı bir durum . Bunun yanı sıra eğer uygulamalar uyku modunda ise ondan dolayı da bildirimler uygulama açınca geliyor.
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
Katılıyorum
Gezgin23
Active Level 8
Galaxy A
Uyku modları ve bildirim önceliği ile ilgili bir konu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hiçbir uygulama uyku modunda değilken yinede arkadaşın söylediği bildirim geç gelmesi oluyor . Ve tesadüfe bakarsak kilit ekranını açar açmaz bildiriler peş peşe geliyor. . İnternet uygulamalarda bu oluyor . Mesela normal sms te bir sorun yok onun bildirimi her türlü geliyor.
0 Likes
zcc
Active Level 8
Galaxy A
Guc tasarrufu aciksa ondanda olabilir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güç tasarrufu %20 den itibaren devreye giriyor . %20 den yukarda olsa bile şarj bu tür sorunlar oluyor . Adaptif pili devre dışı bıraksam bile değişmiyor . Çok kez denedim
0 Likes
Galaxy A
Senkronizasyon kapali olabilir açık ise kapatın telefonu yeniden başlatın sonra açın ve tekrar yeniden başlatıp deneyinScreenshot_20211012-065947_Samsung Members.jpgScreenshot_20211012-065933_Samsung Members.jpg
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Taharlk,

Bu durumda; Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Dön menüsel işlemini deneyebilirsiniz. Bu işlemi uyguladığınızda, kişisel verileriniz silinmez ve indirilen uygulamaların ayarları etkilenmez. Telefonunuz güvenlik, dil ve hesap ayarları dışında, varsayılan ayarlarına sıfırlanır. Zil sesi ve Rahatsız Etme ayarlarınız gibi telefonunuzda yaptığınız tüm kişiselleştirmeler silinecektir.

Sorunun devamı halinde, incelememiz için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes