cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bildirim sorunu cozene alkis

(Topic created on: 08-26-2024 10:06 PM)
127 Views
Gorkei
Active Level 3
Options
Galaxy A
M21 den a55 e geçtim Youtube bildirimleri gelmiyor , hesabi bagladim ama yinede olmiyor bildirim ayarini da actim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
draktepe
Active Level 3
Galaxy A
Uygulamanın arkaplanda çalışmasına izin vermeniz ve bildirim ayarlarından uygulamaya izin verdiğinizi kontrol edin. Ek olarak pil ayarları arka plan kullanım sınırlarından da kontrol yaparsanız sorun çözülecektir. Şunu da unutmamak lazım Uygulama bildirimine izin vermek ve arka planda çalışmasına izin vermek şarj konusunda negatif olarak etkileyecektir. Bu android ve ios için geçerli. Bildirimler çok elzem ise izin vermeniz kanaatindeyim. Değil ise vermemenizi öneririm.

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Galaxy A
Samsung işte ne bilim
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy A
Yutubun verisini silmeyi deneğin
0 Likes
Galaxy A
Arka planda çalışmasına izin verdiniz değil mi 🙂
0 Likes
GalaxyS23FE
Active Level 6
Galaxy A
Takip ettiğin varsa bildirim gelir başka gelmez
0 Likes
Solution
draktepe
Active Level 3
Galaxy A
Uygulamanın arkaplanda çalışmasına izin vermeniz ve bildirim ayarlarından uygulamaya izin verdiğinizi kontrol edin. Ek olarak pil ayarları arka plan kullanım sınırlarından da kontrol yaparsanız sorun çözülecektir. Şunu da unutmamak lazım Uygulama bildirimine izin vermek ve arka planda çalışmasına izin vermek şarj konusunda negatif olarak etkileyecektir. Bu android ve ios için geçerli. Bildirimler çok elzem ise izin vermeniz kanaatindeyim. Değil ise vermemenizi öneririm.
0 Likes