Resolved! Solved

Original topic:

Beyler şarj göstergesinin yanında yeşil nokta çıkıyor yardım edin

(Topic created on: 05-10-2026 08:43 PM)
634 Views
Ms_186_a25
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
sadrazamali
Active Level 3
Galaxy A
kamera veya mikrofonun kullanılıyor demek o neyin kullandığını bilmiyorsan engellemek için geliştirici seçeneklerinden hızlı ayarlar geliştirici kutucuklarına tıklayıp sensors off seçeneğini aktif et sonra quick paneli açıp onu aktif et bunu açtığında kamera mikrofon filan gereken hiçbişeyi kullanamazsın ama en azından senden habersiz kullanan uygulamayı donanımsal engellemiş olursun direkt

View solution in context

0 Likes
Solution
sadrazamali
Active Level 3
Galaxy A
hiçbir uygulama kullanmıyorken durduk yere çıkıyorsa evet

View solution in context

17 Comments
Galaxy A
Normal kardesim
0 Likes
Ms_186_a25
Active Level 6
Galaxy A
Ekran görüntüsünde çıkmıyor ama var
0 Likes
Galaxy A
Biliyorum kardeşim normal dedim ya kamerani acarsan çıkar
0 Likes
Solution
sadrazamali
Active Level 3
Galaxy A
kamera veya mikrofonun kullanılıyor demek o neyin kullandığını bilmiyorsan engellemek için geliştirici seçeneklerinden hızlı ayarlar geliştirici kutucuklarına tıklayıp sensors off seçeneğini aktif et sonra quick paneli açıp onu aktif et bunu açtığında kamera mikrofon filan gereken hiçbişeyi kullanamazsın ama en azından senden habersiz kullanan uygulamayı donanımsal engellemiş olursun direkt
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Galaxy A
Cok karmaşık anlatıyon adam mikrofon ve kamera acılırken cıkan yesıl noktayı bılmıyo bunu nasıl anlıcak
0 Likes
sadrazamali
Active Level 3
Galaxy A
karmaşık bişey yok adım adım okunduğunda halledilebilir yardım etme imkanım var diye yazdım yapamazsa başka şekilde yapar
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Galaxy A
Uzun yerıne daha kısa ve oz yazabilirsiniz dıye dedım belkı gelıstırıcı seçenekleri acmayı bılmıyor olabilir bazıları telefonu normal kullanıyo
0 Likes
Ms_186_a25
Active Level 6
Galaxy A
Yani dinleniyor veya izleniyom mu
0 Likes
Solution
sadrazamali
Active Level 3
Galaxy A
hiçbir uygulama kullanmıyorken durduk yere çıkıyorsa evet