cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Benim cihazım a 23 , 4 ay oldu cihazım alalı android 13 güncellemesinden sonra..

(Topic created on: 03-22-2023 01:58 AM)
zalocann
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Renk paleti çalışmıyor mesajda donma yaşadım vehatta en garibi ekranda yeşil çizik oldu açtım kapattım öyle kendine geldi garip yani sıfır telefonda olsa kırıp atasım geliyor bazen

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba zalocann,

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
zalocann
Beginner Level 2
Galaxy A
.Screenshot_20230315_232845_One UI Home_1000009784_1678912126.jpgScreenshot_20230315_232835_One UI Home_1000009783_1678912116.jpg
0 Likes
zalocann
Beginner Level 2
Galaxy A

image

0 Likes
Galaxy A
İlk kullanmadan önce cihazı sıfırlamak gerekiyor cihazı sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba zalocann,

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes