Original topic:

Baştan başa problemli A34 5G

(Topic created on: 03-11-2024 12:17 PM)
670 Views
Burçin
Active Level 2
Options
Galaxy A
Telefonu aldığım günden beri problemler yaşadığım yetmiyor gibi son 2 haftadır dışardan gelen aramaları yada benim yaptığım aramalarda normal bir şekilde ahizeden ses gelmiyo önce bir kere hopörleri açıp kaparsam karşı tarafın sesi geliyor yada direk hopörlerden konuşmam gerekiyor. Kilit ekranında pin ile kilitlemeyi seçinde ok a basmadan açıl seçeneği varken birden gitti düzeltemiyorum parmak izini her zaman okumuyor zor okuyor instagrama veya başka bir uygulamaya girdimmi bazen vidoların sesi gelmiyor birden gidiyo uygulamadan çıkıp yeniden girince düzeliyo cidden yeter samsungtan beklemediğim bir performans benim için a34 5G pişmanlıktır
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazı ne zaman aldınız Burçin hanım
0 Likes
Burçin
Active Level 2
Galaxy A
4 5 ay oluyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
6 ay geçmeden sıfır cihaz isteğin biran önce buna yasal olarak hakkınız var
Galaxy A
Herzaman diyorum samsunglar 6 ayda bir sifirlanmali 🤣🤣🤣🤣🤣
0 Likes
axeno
Expert Level 5
Galaxy A
A serisi kullanıp bubasinin 13 prosuyla hava atan çocuk mu bunu diyor çok komik xD
0 Likes
Galaxy A
Her yorumun altında çıkıyor bu ne kıskançlık sen s3 le devam
0 Likes
axeno
Expert Level 5
Galaxy A
Tehdit ve şantaj suçlaması ile mi tehdit ediyorsun sen :) 12 yaşındaki bir çocuk bunu dediği için mahvoldum pubg oyna hadi

Küfür edecekmiş bide çok komiksin.
0 Likes
axeno
Expert Level 5
Galaxy A
Tamam babasinin 13 pro kullanıcısı. Zaten cimere şikayet ettim yakında mahkemede görüşürüz :)
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
arama-telefon önbellek ve Veri bilgilerini temizleyin. kilit ekran verilerini tamamen kaldırdıktan sonra tekrar PİN girerken OK seçeneğini seçin. parmak izi bir çok modelde sıkıntılı. parmak çok kuruysada yada ıslaksa çalışmıyor.1710162485033.jpg1710162712396.jpg
0 Likes