cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

BİLGİLENDİRME (QUICK SHARE) SAMSUNG GALAXY A10

(Topic created on: 07-02-2020 09:59 PM)
767 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Cümleten Herkese Hayırli akşamlar arkadaşlar. 
Gelmeyen A20 kullanıcıları da aynı şekilde yükleyip kullanabilirsiniz. A20 Telefonlar içinde geçerlidir.  :)

Arkadaşlar Samsung Galaxy A10 ILE Android ile "QUİCK SHARE" Gelmedi bildiğiniz gibi.  Kullananlar için de kullanmayan içinde yinede bildiriyim dedim. :)

Nasıl Yüklerim ? 
Arkadaşlar Google'ye Samsung Quick Share apk yazın. Apkmirror olan yere tıklayın indirin. Ardından yükleyin tamamdır. Böylece Quick Share gelmiş olcak. 

Yükledim ama gelmedi ?
Bildirim Panelini açın. Sağ üstten 3 noktaya basın. Tuş sırasına tıklayın. Ordan "Quick Share"i sürükleyin tamamdır. :) Böylece Quick Share gelmiş olucak.  

Böylece ONE UI 2.1 İ beklemeden Quick Share kullanmış olcaksınız. :) 

image

13 Comments
Galaxy A
sağol cebrail TR romundayım selamlar SMART search den kurugöl temiz olsun diye bise 5saat 10 dakka pil de %71 ŞARJIM KALDI tayland yazilimindyaim TR geçtim silindi
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Rica Ederim. :) Hadi Hayırlı Olsun sevindim hemde çok sevindim en iyisi Tr romu. :) Hem Bixby Routines hemde Quick Share i yüklersin.
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Konuyuda beğenir misin? :)
Galaxy A
unuttum:)SMART switch ile ANDROİD 10 yüklemeye çalışıyorum fkaat SMART sorun var galiba
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Normal yükle bence. Normal yükleme de gayet sorunsuz. :)
Galaxy A
Doru da ben Odin le yükledim de SMART la edip daha otadan yapicam:)
Galaxy A
cunki odin manüel yapiyo
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Orası öyle de Normal otodan yükleseydin direk indirip yükle diyecektin kolay olucaktı. :)
Galaxy A
sonunda sıfırdan SMART s kurdum ve oldu