cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Awesome Intelligence

(Topic created on: 03-04-2025 10:24 PM)
55 Views
D_n_z
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar selam sizce Awesome Intelligence A55 A35 ve Tab S9 FE serisine gelirmi

16 Comments
s24fe
Expert Level 1
Galaxy A
Haklısınız.Bu özellikleri alamayacaksam adı Tab S olmasın Tab A olsun kardeşim....
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam bu arada konu ile alakasız mayıs ayında s24 fe gecmeyi dusunuyorum s25 olmazsa a55den önerir misiniz cihazdan memnun musunuz ai özelliklerini kullanıyor musunuz pili nasıl vs. Anlatirsaniz cok sevinirim
0 Likes
s24fe
Expert Level 1
Galaxy A
S24FE'den son derece memnunum.Benim ikinci FE cihazım(Telefon olarak)yine çok memnunum.

İşlemci:Samsung kendini çok düzeltmiş,Bu işlemcinin grafik birimi çok iyi,render ve oyun oynarken hissediliyor.10 çekirdekli olması sanki 10 vitesli araba kullanıyor gibi dengeli performans sunuyor.Isınma hiç yaşamadım cihaz bir tek doğal ısınma seviyesinde oyunda ısınıyor.Normal kullanım,video çekimi vs.Buz gibi.

Pil:Ne yaparsam yapayım;parlaklık full olsun bt açık olsun wifi açık olsun mobil veri açık olsun minimum 7 saat ekran süresi veriyor.8 saat 30 dk aldığımı da biliyorum,daha fazla alanlar da var.Ben hiç dikkat etmiyorum çünkü hayat tempom gereği pili dolu dolu gidiyor.

Kamera:Sadece süper desem yeterli.Stabilizasyon,hız,ters ışık koşulları(özellikle bu konuda,Elma 15,Xiaomi 14T,Elma 13 ile bizzat karşılaştırmamda S24FE toplu katliam yapıyor.Genel olarak bu cihazlardan daha iyi fotoğraf çekiyor hatta.)Ön kamera 10 üzerinden 8 alır.Arka kameralar kadar mükemmel değil ama güzel fotoğraf çekiliyor.Video olarak 4k60fps 8k30fps 1080p120fps ne arıyorsan hepsini çekiyor.

Galaxy AI:Full ai özellikleri var;özellikle web tarayıcı yardımı,Metin yazarı,imla denetleyicisi,fotoğraftan nesne kaldırmayı çok **bleep** kullanıyorum.Kullandıkça daha çok anlıyorsunuz.Ben bu özellikleri hızlı hızlı kullanmaya alıştım fakat cihazında bu özellikleri olmayıp 50 bin ve üstü para verenler var olduğunu hatırlayınca baya bi cihaza bağlanıyorsunuz.

Galaxy S:Kablosuz terse şarj,Dex,özelliklere daha hatasız kavuşma,premium arka ve kasa malzemeleri,ai,daha iyi işlemci ve kameralar.En önemlisi daha akıcı animasyonlar.Bu deneyimi hissetmelisiniz.

Fiyatı ilk haline göre düştü,almışken 256GB alın.Ufs 4.0 var çünkü 128'likte ufs 3.1
256GB gelecekte çok daha iyi olacak cihaz için.
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam çok detaylı yazmışsın çok teşekkürler
s24fe
Expert Level 1
Galaxy A
Rica ederim😊
WS28
Active Level 6
Galaxy A
A55 e %95 A35 e.%65 S9 Fe ye %20 falan ihtimal veririm. Bence sadece A56 A36 A55 de olacak Awesome İntelligence. Araştırmalarım bunu söylüyor bana
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam a26 da var yani a35 ve s9 fe de alabilir inşallah alır fikrin için teşekkürler
0 Likes