cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Asistan tercihi

(Topic created on: 05-01-2024 08:10 AM)
314 Views
KEMSA
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Arkadaşlarım günaydın,
Güzel bir gün dilerim, 
Telefonumda uğraşırken bir ayar buldum şimdi o ayara erişemiyorum, Google asistan'ı tamamıyla devreye dışı bırakacak bir ayardı sanki hani Google'ı değil de samsung'u işaretliyormuşum gibi biri kırmızıydı diğeri farklı renkliydi o ayarı bulmaya çalışıyorum o ayarı etkinleştirdiğin zaman Google'ı devre dışı bırakıyordum ve ana menü tuşuna bastığım zaman kesinlikle Google asistan açılmıyordu bilen bir arkadaşım varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi mutlu günler dileklerimle hoşça kalın. 
Saygılarımla.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Abi valla cansın. Ben geçen sene Google Asistan kullanmayı bırakıp Bixby'e geçmiştim. Ama dediğin ayarı yapmadığım için alttan yanlışlıkla kaydırınca hep karşıma çıkıyordu. Dediğin gibi yaptım ve şuan düzeldi, rahatladım 😄😊

View solution in context

Solution
Galaxy A
Aynn çok haklısın abi 😄😄 teknolojiyi köküne kadar çözeceğiz

View solution in context

7 Comments
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Arkadaşlarım tekrar günaydın Google asistanla ilgili bir talepte bulunmuştum ama hallettim, boş durmadım araştırdım buldum,hazıra konmayayım dedim gayret dedim ve sonunda tamam,
Sırası ile ,,
ayarlar, uygulamalar, varsayılan uygulamaları seç, dijital asistan uygulaması, cihaz yardımı uygulaması, ve karşımıza Google ve yok çıkıyor, yok deyince Google asistan'dan kurtuluyoruz her şeye macun oluyor çünkü 😂
Güzel günler dilerim. 💐💐❤️
Solution
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Abi valla cansın. Ben geçen sene Google Asistan kullanmayı bırakıp Bixby'e geçmiştim. Ama dediğin ayarı yapmadığım için alttan yanlışlıkla kaydırınca hep karşıma çıkıyordu. Dediğin gibi yaptım ve şuan düzeldi, rahatladım 😄😊
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Elektronik ve teknolojide her şey gayrettir, gayret demektir araştırma demektir yılmak yok kesinlikle teknolojiyi çözeceğiz.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Evet abi çok haklısın 😊
Solution
Galaxy A
Aynn çok haklısın abi 😄😄 teknolojiyi köküne kadar çözeceğiz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
abi günaydın 🙂
KEMSA