Original topic:

Artık samsung'u anlamıyorum

(Topic created on: 10-23-2025 02:48 PM)
230 Views
Deniz-kerem
Active Level 8
Options
Galaxy A

Neden nir güncelleme verilen tarihte gelmez A24 için One UI 8 gelmedi TAM 6 gündür ilk başlarda dedimki bazı hataları vardır diye geçikmiştir diyordum ama bu kadarsa olmaz a73'e bile verildi sadece s21fe a16 a24 bunlar almadı müşteri temsilcisiyle görüştüğümde bilgi vermiyorlar test aşamasında diyorlar az önce konuştum Samsung tan tek isteğim bu gün veya yarın gelsin inşalla a53 a33 ile aynı tarih olmaz çünkü o zaman saçma olur a53 a33 taha 30 ekimde a24 ve diğer cihazlar ise 16 ekimdeydi Neyse umarım beni anlamışsınızdır

8 Comments
Trefax
Active Level 7
Galaxy A
S21 FE kullanıcısıyım 1 hafta olacak guncelmiyiz sitesinde yazan bilgiye göre tam 1 hafta oldu. Yeter artık bekle bekle ağaç olduk...
Ramocann
Active Level 10
Galaxy A
Hayır hocam ben anlayamadım.. Keyfi bir durum mu söz konusu sanıyorsunuz? Biraz araştırın bir güncelleme planlanan tarihte neden verilmiyor diye bakalım karşınıza ne çıkacak? Sanki cihazınız değer kazanacak veya eskisinden daha iyi olacak uçacak vs. sadece biraz daha eskiyecek yani bunun için mi bütün endişeniz?
Deniz-kerem
Active Level 8
Galaxy A
İlk önce güncelleme bazı hatalar olduğu için güncellemenin geçiktiğini biliyorum ayrıca güncelleme kore endonezya hibi ülkelerde kullanıma sunuldu ayrıca kullanıcı olarak yeni özellikleri kullanmak istiyorum bir diyeride güncelmiyizde doğru tarih verilmemesi hep böyle oluyor mesela 16 ekimde gelmeme durumu varsa tarihi güncelleyebilirler birde ben samsungu sevmiyorrum diye bir şeyde demedim ayrıca benim gibi pek çok insanda üzülüyor bir çok modele geldi umarım açıllamışımdır
Ramocann
Active Level 10
Galaxy A
Hocam planlanan tarih o kesin tarih vermiyorlar ki.. ayrıca bizim ülkedeki operatörler tarafından ayrıca teste tabii tutuluyor güncelleme alacak cihazlar süreç bu sebeple uzayabiliyor ve maalesef sunucuların kapasitesi de yetersiz kalıyor ülkede. Yani yanlış anlama Samsung'u savunuyorum gibi olacak ama gerçekten güncelleme gecikmelerinin sadece firma ile alakası yok birden fazla etken var. Firma globalde tüm yerel şartlara göre yazılımını kademeli olarak uygun bir şekle sokuyor ama yerel şartların uygunluğu da şart güncellemelerin planlanan tarihlerde veya daha erken gelebilmesi için
Deniz-kerem
Active Level 8
Galaxy A
Ben saten samsungu kötülemiyorum dediğiniz gibi operatörlerinde suvu var saten samsung markasını severek kullanıyorum savunuyorumda❤
Ramocann
Active Level 10
Galaxy A
Güncelleme gecikmeleri sebebiyle çok şikayet eden var ama durum bahsettiğim gibi maalesef. Geç olsun güç olmasın, erken gelecek sıkıntılı bir yazılımdansa geç gelen sorunsuz bir yazılımı tercih ederim ben şahsen
Deniz-kerem
Active Level 8
Galaxy A
Yani dediğiniz gibi geç gelssin eksiksiz olsun👏
Galaxy A
Benim a54 de 5.1 daha stabildi bazen yapsaydım diyorum
0 Likes