Original topic:

Artık Kesinleşti

(Topic created on: 03-22-2026 08:06 PM)
347 Views
A_FAN_OF_ATİ
Active Level 6
Options
Galaxy A

Şubat güncellemesinden sonra bir sürü pil sorunu yaşayan kullanıcı var sayıları artıyo ve bende bunlardan birisiyim. Geçenlerde pil sorununu çözdüm diye bi gönderi paylaşmıştım fakat o **bleep** bi şeymiş sonrasında sorun aynen devam etti. 
Ben de en sonunda telefonu resteledim ve tahmin edin düzeldi mi 
Hayır tabii ki demek ki iki ihtimal var ya donanımsal ki yeni bi telefonda çok düşük bir ihtimal üstelik bu sorunu yaşayan bir sürü kişi var. Diğer ihtimal şubat güncellemesi. Hatta tek ihtimal çünkü bir sürü kullanıcıda tesadüfen şubat güncellemesinden sonra donanınsal hata olması imkansıza yakın bişey. Samsung un en kısa süre içinde bir güncellemeyle bunu düzeltmesi lazım şu grafiğe bi bakın.

image
Grafik resetledikten sonra başlıyor. 164 dakikada 45 şarj oldukça fazla bir değer yaklaşık 3.5 dakikada 1 eder.

14 Comments
terzi
Expert Level 1
Galaxy A
Her guncel tlfn hafizasi doldurmak tlfn eskitmek demektir satış politikası bir ürünün ömrü vardır
0 Likes
A_FAN_OF_ATİ
Active Level 6
Galaxy A
Her güncelleme mi demek istediniz
Telefonun hafızasıyla ilgili sıkıntı yokki ztn pili hızlı bitiyo diyorum üstelik telefon A26 3 ay önce aldım
0 Likes
terzi
Expert Level 1
Galaxy A
Guncel tutmak diye bazı yenilikler koydukça tlfn hafiza dolar fazla güç tüketimi kullanır bazen ısınma yapar tln ömrü 2 yıl pil gücü düşer farkındamisin bilmem 2 GB 4 .6 8
16.derken sunan 1tb hafızalı tlfnlar çıktı çünkü yetseydj kimse tlfn almaz ekonomik süreç devam etmezdi
0 Likes
A_FAN_OF_ATİ
Active Level 6
Galaxy A
Tmmkrşm
0 Likes
A_FAN_OF_ATİ
Active Level 6
Galaxy A
Anlamadım ne demeye çalıştığınızı
0 Likes
terzi
Expert Level 1
Galaxy A
He de geç takılma 😊
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
O yüzden her gelen güncellemeyi yapmamamız gerek.
A_FAN_OF_ATİ
Active Level 6
Galaxy A
İyi de bu çok düşük bir ihtimal nerden bilebilirdik ki samsungun böyle hatalı bir güncelleme yayınlayacağını
0 Likes
Galaxy A
Kanka şubat güvenlik güncellemesi ne kadar ekran süresi alıyorsun eskisine göre Artımı yoksa azaldımı? Serhat sana dedim