- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Artık yeter. Ciddi anlamda SAMSUNG bir telefona artık adam akıllı ne ROM ne TWRP yükleyebiliyoruz. ROOT bile atamıyoruz kardeşim bu ne? Telefonuma AOSP Android 10 yükleyeceğim diye OEM kilidini açtım ROM kurdum. Girdim bootloader'a KG STATUS: prenormal (KnoxGuard 0x1) yazıyor. Artık orijinal yazılım haricinde bir şey yükleyemiyorum. Knox E-FOTA ile Knox Sertifikalarını yükleyemiyorum sebebi ise prenormal sorunu. Onu geçtim telefona daha yeni STOK ROM yükledim Google Asistan yok Play Store'dan yüklediğimde ise cihazınız desteklemiyor yazısı. Bu ne? Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Ben bu telefonu alırken istediğim gibi ROM, TWRP yükleyebileceğim diye almıştım keşke almasaydım. Ben Samsung ve bunu servislerinden bıktım bunaldım kurtulmaya çalışıyorum ama daha zora itiliyorum. Hadi onu boşver telefonumda daha GAME BOOSTER, GİZLİ KLASÖR gibi en güzel Samsung nimetlerini de yükleyemiyorum. Neden bu ayrımcılık neden bu zorlama? Telefonun kamerası çok iyi ama ağır çekim modu yok. Fotoğraf çektikten sonraki önizleme yanlış, fotoğraf çekerken gösterdiği resim ile çekildikten sonra gösterdiği resim kalitesi bambaşka. Daha bildiğim çok sorun ve bug var. Bildiriyorum, verilen cevap "Smart Tutor ile cihazınıza bağlanalım mı?". Ne yapacaksın telefonuma erişince? Artık telefon alırken Amiral Gemileri haricinde hiçbir Samsung telefon almayacağım, size de önermem.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-04-2020 08:55 PM in
Galaxy AMerhaba v30xythedev,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Ürüne yetkisiz işlem ile kurulan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti dışı da bırakmaktadır. Stabil kullanım için, yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-04-2020 03:40 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-04-2020 06:33 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-04-2020 06:49 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-04-2020 08:55 PM in
Galaxy AMerhaba v30xythedev,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Ürüne yetkisiz işlem ile kurulan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti dışı da bırakmaktadır. Stabil kullanım için, yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.
MOD