cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arkadaşlar merhaba öncelikle

(Topic created on: 02-22-2024 12:47 PM)
465 Views
S23FE_KULLANICISI
Active Level 10
Options
Galaxy A
Game booster ayarlarımda böyle bir seçenek var tam olarak ne işe yaramaktadır

image

Dediğim özellik oyun oynarken USB PD ŞARJINI DURAKLAT SEÇENEĞİ VAR bilen biri varsa söyleyebilir mi tam olarak ne işe yarıyor ben bilmediğimden sormaya gerek duydum şimdiden teşekkür ederim🙏❤️
Resolved!
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
Bende de varmış bu özellik bilgilendirme için teşekkür ederim kardeşim1708602185966.jpg
Galaxy A
Peki diğer özellik varmı kardeşim varsa çok iyi senin için baya iyi olurdu samsung eklemiş diğer özelliği zararı bile olmaz :)
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
Diğer özellik var mı derken? Başka ne var ki
0 Likes
Galaxy A
Oyun oynarken usb PD şarjını duraklat özelliği
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
Var oyun oynarken usb PD oynarken şarjını duraklat yazıyor
Galaxy A
Tamam destekliyor h.o
0 Likes
Galaxy A
Mesela sayın hocam bu özellik pbg mobile gibi üst grafikli oyunlarda işe yarar mı ayriyetten telefon için soğutucularım dahi var
0 Likes
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy A
Elbette şahsen ben s24 ultrada bu özelliği kullanıyorum,şarda 2 saat oynadım sıcaklık 40 dereceyi geçmedi oynadığım oyunda sağlam grafikli işlemciyi zorlayan oyundu.
Dene gör sıkıntı olursa kapatırsın zaten youtube dan bak istersen hatta bu özelliğe.
Galaxy A
Vayy s24 ul da dahi var güzel açıkçası peki hocam yani şirket bir kere koymuş bu özelliği peki bu özellik açık ve şüper hızlı şarj 25watt aktif olsa ne cihaza ve pile hiç bir zararı olmaz demi artık bunu öğrendiğim çok iyi oldu hem bildiğim kadarıyla a73 de var.bu pili atlayın diye bir seçenek
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy A
En iyisi bizzat deneyip görmenfir aktif et oyna 1-2 saat pubg gör dostum 😂👍