Resolved! Solved

Original topic:

Arkadaşlar en son güncelleme sonrası batarya tüketimi

(Topic created on: 06-25-2025 05:10 PM)
146 Views
Mascren
Active Level 1
Options
Galaxy A

En son gelen güncellemeden sonra telefonun şarjı muazzam derecede hızlı bitmeye başladı. Babam ve kardeşim de de aynı durum oldu. Muzdarip olanlar ve Bilgi sahibi olanlar yazabilir. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
yedek alıp cihazı sıfırlarsan 1 - 2 haftaya düzelir.
Düzelmezse kısıtlamayı düşünebilir veya yeni yazılım bekleyebilirsin.

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum

View solution in context

2 Comments
Solution
Galaxy A
yedek alıp cihazı sıfırlarsan 1 - 2 haftaya düzelir.
Düzelmezse kısıtlamayı düşünebilir veya yeni yazılım bekleyebilirsin.

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
kumralimv
Active Level 3
Galaxy A
söylediğin şeyler gercekten cok değerli peki bu güncellemeden sonra instada çökme gibi bi durum yaşadım ne yapsam düzelmedi onun için yardım edebilir misin önerin var mı
0 Likes