cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arka kamera odaklanmiyor

(Topic created on: 05-13-2021 01:41 PM)
252 Views
DrOssyy
Active Level 1
Options
Galaxy A

Sorunu yaşayan ve çözümü bilen varsa yardimci olsun pls.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Kamera verisini silip deneyebilirsin. Ayrıca members üzerinden interaktif kontroller dediğinde sorun varsa cihazı servise göndermen gerekiyor. 

View solution in context

0 Likes
9 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Kamera ayarlarını sıfırla.members yardım alın bölümünden interaktif kontrollerden
Camera testi yaptır.sorun çıkmazsa 3.taraf kamera uygulaması ile odak yapmaya çalışın

Ayrıca cihazın kaç kameralı bilmiyorum
Hangi modda resim çekiyorsun oda önemli makro falan ise uzak mesafe bulanık olur
DrOssyy
Active Level 1
Galaxy A
3. Taraf? Çift kamera arka. A305 model
0 Likes
Galaxy A
Kamera demeyin bana kardesim kameralari adam akilli calişan var mi subat ayindan beri ?¿
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba . Kamera odaklama sorununuz , kamera merceğinin yerinden oynaması durumunda odaklama yapamaz . Kamera mercekleri yere düşmeyle yada sehpa üzerine ser bırakıldığı zaman oynama yapar. . Şimdi bunu kontrol etmek için . Telefonunuza elinize hafifçe vurun kamera tarafında sallanma sesi geliyorsa mercek yerinden çıkmıştır. Bu durumda teknik servise gitmeniz merceği yerine taktırmanız gerekir
DrOssyy
Active Level 1
Galaxy A
Vallaha 1 ay önce düşmüştü ve ses var dostum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tahmin ettiğim gibi . Aynı sorun bendede olmuştu ordan biliyorum . Yapman gereken teknik serviste onarımı sağlamak olacaktır
DrOssyy
Active Level 1
Galaxy A
Sökme videosu izledim yapsam olur mu sizce ;)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Neden olmasın 🙂 elinizden geliyorsa kendinizde yapabilirsiniz tabiki
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Kamera verisini silip deneyebilirsin. Ayrıca members üzerinden interaktif kontroller dediğinde sorun varsa cihazı servise göndermen gerekiyor. 

0 Likes