KEMSA
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in
Galaxy A
Değerli Forumdaşlar lütfen beğeni ve yorum lütfen yapmayınız..
Samsung Kore bu yazım size,
a34 telefonuma one ui 8 yazılım versiyonu ile gelen arama alt yazısı özelliği uygulamasında türkçe dil desteği bulunmamaktadır, Samsung members forum'da yazılan yazılara göre Samsung'un s serilerinde aı özelliği olduğu için o telefonlara Türkçe dil desteği verildiği ifade ediliyor,peki o zaman Türkiye'de yaşayan yabancı bir ülke vatandaşı a34 telefon kullanıyorsa.. ingilizce seçeneğini Almanca seçeneğini veya diğer lisanların seçeneklerini gördüğü halde ben Türkiye'de yaşayan bir Türk vatandaşı olarak niçin Türkçe dil desteğini göremiyorum,?.
Aklıma takılan en önemli soru da şu oldu,, Almanya'da yaşayan biri A34 telefon alırsa onun telefonunda da Almanca mı olmayacak?, veya Danimarka da yaşayan birisi a34 telefon alırsa onun telefonunda da danca mı olmayacak? çok merak ettim,o zaman Almanya'daki birinin A34 telefonunda Türkçe , Danimarka'da yaşayan birinin a34 telefonunda da Türkçe mi olacak gerçekten öyle mi , yoksa onlara kendi ülkelerinin dilleri verildi de acaba Türkiye'ye Türkçe mi verilmedi? bu sorularıma lütfen cevap veriniz, cevap verirseniz sevinirim.
Saygılarımla
Kemsa
2 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A
Merhaba, maalesef çok haklısınız bende bu sorundan muzdaripim altı üstü dil paketi desteği 🙂
Kesinlikle A serisine Türkçe dil paketi gelmeli sizlere katılıyorum.
Kesinlikle A serisine Türkçe dil paketi gelmeli sizlere katılıyorum.
RockCharT
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A
Cihazı sattığın ülkenin dil paketini vermek zorundasın bu keyfi bir durum olmamalı.