cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Aod renkli bildirdim vardı güncelleme ile artık yok

(Topic created on: 06-30-2024 01:16 PM)
102 Views
alexsantana
Active Level 1
Options
Galaxy A
YouTube WhatsApp SMS hepsinin kendi renginde geliyordu bildirimi şimdi renksiz oldu ve aod modunda ekranın parlaklığı azaldı 
8 Comments
Kamil
Active Level 6
Galaxy A
Good lock ile parlaklık değişiyor
0 Likes
alexsantana
Active Level 1
Galaxy A
O ne ki benim A54
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Good Lock Galaxy Store'da bulunan bir özelleştirme yazılımı. Samsung tarafından geliştiriliyor. Bildirim içinde ayarlardan kontrol edin
0 Likes
alexsantana
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler sağol siberizm. Ne istediler bunlar benim bildirimimden olan şeyi kaldırdılar ekran ışığı da karardı iyice elime almadan bişey anlayamıyorum çok silik eskiden bi metre uzaktan okunuyordu ekran. Ne adamlar yaa. Güncelleme sonrası telefon mahvoldu. Şarja takıyorum ışık parlaklık azalıyor artıyor azalıyor artıyor sürekli böyle gidip geliyor. Telefonla konuşurken bir anda üst bildirim paneli aşağı kayıyor. Telefon cebimdeyken kendi kendine arama için numara yazıyor. Neler neler.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam AOD biraz güç harcayan ve ekran tarafında sıkıntı çıkarabilecek bir özellik. Uzun Süreli yüksek aydınlıkta AOD kullanıldığı zaman ekran yanması gibi sorunlar baş gösterebilir. Bunun önüne geçmek istemiş olabilirler.

Konuşurken hızlı panelin açılması da sensörlerinizin kirli olduğunu gösterebilir. Kulağınıza yaklaştırdığınız zaman kapanmıyorsa ahize tarafındaki sensörleri tarafını bir ıslak mendille silebilirsiniz. Hala çalışmıyorsa belki bozulmuş olabilir.

Telefonun cebinizde dokunması da genel olarak normal bir durum. Çift tıklamayla ekranınıza açılıyor. Cebinizde telefon sabit durmadığı için ekrana tıkanıyor haliyle
0 Likes
alexsantana
Active Level 1
Galaxy A
Sağ ol söylediklerin doğru gibi ama hepsi güncellemeden sonra oldu güncelleme pişmanlıktır :))
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Bunları yapmayı dene, istersen detaylı rehber yazabilirim.1719742565172.jpg1719742565191.jpg
0 Likes
Galaxy A
O yüzden neden hala ısrarla 6.1 iyi diyorlar anlamıyorum 5.1 devam
0 Likes