cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Antutu...

(Topic created on: 12-04-2023 09:17 PM)
340 Views
KvesyusM10_A21s_A34
Active Level 6
Options
Galaxy A

Bir antutu testi yapayım dedim telefona. Puanı yerlerde. Aşağıya görüntüsünü bıraktım.

Telefonumun genel performansı beni hiçbir zaman memnun etmedi. Yaklaşık 1,5 yıldır bu telefonu kullanıyorum. Oyun oynayan, tasarım uygulamalarını kullanan, arasıra sosyal medyada gezen, çok müzik dinleyen velhasıl telefonu her yönüyle bolca kullanıyorum. Uygulama sayım çoktur. Telefonu yorduğum doğrudur😐. Ayrıca bu antutu denen zımbırtıcık güvenilir mi? Galiba Çin kökenli bir uygulama. Sizlerin antutu puanı ne kadar çıktı? Cevaplar bölümünde buluşalım🥰. Hepinize iyi akşamlar...

image
Antutu Lite Android APK Sürümü:V10.1.6

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Normal sayila bilecek perhonmas vermis ve evet cin kokenli bir uygulamadir cin markali teldfonlari ustun tutmakta ben 1.1milyon cikmakta s23 kulaniyom bu arada samsung cin deyildir kore markasidir

View solution in context

7 Comments
Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Normal sayila bilecek perhonmas vermis ve evet cin kokenli bir uygulamadir cin markali teldfonlari ustun tutmakta ben 1.1milyon cikmakta s23 kulaniyom bu arada samsung cin deyildir kore markasidir
Galaxy A
179.000 puan iyi mi? Bunun 400.000 ile 600.000 arası olması gerekmez mi? Bu arada Samsung'a asla Çinli demedim ki zaten🙂.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
o soylediginiz rakamlar a54 bile alamaz 600 bini giris dedigimiz iste puanla beli oluyor 150 binle 200 bin arasi alir ve telwfon duruma gorede puan degisiklik gosterir ve sizin telefon cok eski model
Galaxy A
Yani bunun bir standadı olmasa bile giriş segment ortalama 200.000 civarı oluyor...
0 Likes
Suffer
Beginner Level 4
Galaxy A
A21s için normal bir skor 1701721426150.jpg
Galaxy A
Kaç üzerinden değerlendiğini bilmediğimden, normal olduğunu anlayamadım ama senin sonuca falan bakarsak, evet normalmiş.
0 Likes
Samsungflix
Active Level 2
Galaxy A
Eminim A12s de aynı puanı verecektir çünkü a12s ile a21s aynı donanıma sahip (: