Original topic:

Anlam veremediğim batarya

(Topic created on: 02-01-2026 05:35 PM)
283 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

image

Bu sefer kullanılan süre bekleme süresini saymayınca normal 50den sonrada 4 saat 18 dk civarı ama bekleme süresi 50den sonra 2 saat civarı bekleme süresi neden 50den sonra daha az

50 e kadar 5.5 saat uygylamaları hesaplayınca 

50den sonra 5 saat civarı bu seferde 30dk daha az gitmiş ve 6 saat daha az bekleme süresi şimdi tek sıkıntı bekleme süresi nasıl böyle az oluyor 50den sonra en son pil kullanım olarak tek sıkıntı bekleme süresi 50den sonra daha az ve pil kullanım süresi neden daha az gösteriyor sistem
12 Comments
LightWave
Active Level 6
Galaxy A
Bir sorun görünmüyor gayet iyi değer almışsın daha ne istiyorsun
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer okuduğun halde diyorsan ne deyim 😂 bekleme süresi neden 50den sonra daha az
0 Likes
LightWave
Active Level 6
Galaxy A
Ne alakası var kullanım süresi olarak aynı kullanmışsın diğer uygulamalar da daha fazla kullanmış.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bekleme süresi nasıl daha az oluyor onu açıklada aydınlanım bu uygulamalarda ağır olan swamp attack olur onuda 17 dk daha fazla kullandım o 17dk 6 saat bekleme süresine eşit mi
0 Likes
LightWave
Active Level 6
Galaxy A
Genel toplam da daha fazla kullanmış olabilir uygulamalar.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hesapladım hata yapmadıysam 30 dk daha az kullanıldı bekleme süresini fazla beklerdim
0 Likes
LightWave
Active Level 6
Galaxy A
Pil de bir sorun olsa senin o ekran süresini alman mümkün mü kardeşim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
normalde 50 şarja 2 3 saat kullanım veriyordu 😂 şuanda sıkıntı bekleme süresi daha az . Kullandığım uygulamalar belli . Bekleme süresi neden daha az verdiyse . Onun dışında 50 şarjla dışarı çıkabilirin 1 3 saat kullansam yeter umarım ama saolsun bataryadan dolayı yine şarj aletini taşıyacağım akşam olmadan kapanmasın diye 😂
0 Likes
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Bir sorun yokmuş demekki ayrıca her zaman ayni süre alacaksiniz diye bir kural yok