cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Animasyonlar Kasıyor

(Topic created on: 02-15-2025 03:19 PM)
188 Views
Alpointernet
Expert Level 2
Options
Galaxy A

2 gün öncesine kadar sorun yoktu, durduk yere animasyonlar özellikle uygulama kapanırken kasmaya başladı. Bunun üzerine daha yarım saat önce telefonu sıfırladım, başta sorun yoktu ama yine animasyonlar kasmaya başladı. Çözümü falan yoksa çok komik bir durum, zaten nasıl bir çözümü olacak telefon sıfırlandı. Ayrıca cihazım A54, orta segment modellerde kasması normal falan diyecek varsa demesin, dediğim gibi birkaç gün öncesine kadar yağ gibi akıyordu.

Video yüklenince nasıl bir kasma olduğu görülür.

9 Comments
Galaxy A
Bende hep kasiyorda bazen düşük kare hızında işlemleri ve animasyonlari hızlı yapıyor ama bazen de kanser edecek kadar takılma oluyor değişken gibi yani.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Aynı dediğin kare hızından olabilmesini bende düşündüm, sanki düşük fpsde gösteriyor gibi geldi. Ama videoda gösteriyorum bu olay dışında da anormal bir takılma var, anlatması zor.
0 Likes
ensareiz
Active Level 6
Galaxy A
Ram plus kapa
0 Likes
ienes
Expert Level 2
Galaxy A
Yenileme hızı pek far kettirmiyor
0 Likes
mertf58
Active Level 4
Galaxy A
Bende de A55 var bazen böyle yapıyor
AlperS23
Active Level 6
Galaxy A
A serileri yazılım güncellemesi yapıldıktan sonra 2 gün falan ufak kasmalar yaşıyor sonra düzeliyor A52s kullanırken bende de böyle oluyordu animasyonlar sonra düzeliyordu
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
En son güncelleme 3 hafta önce yapıldı.
0 Likes
AlperS23
Active Level 6
Galaxy A
Güncellemenin kendisinden kaynaklı bir durum olabilir o halde bir sonraki gelecek güncellemede düzeltilir diye düşünüyorum
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Bende zaten belki güncellemeyle düzelir demiştim de dayanamayıp sıfırlamıştım. Bakalım bi 10 güne güncelleme gelir, o zaman belli olur.