ıenesb
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-06-2024 11:04 PM in
Galaxy A
Samsung cihazimla aracimdaki android autoya baglanmak icin binbir farkli kablo denedim sadece buds 2 min kablosu oldu o da 2,3 sefer sonra olmamaya basladi sorun aractami yoksa kablolardami , sorun kabloda ise kablo onerisi yaparmisiniz
5 Comments
HATİCEÇUHA
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-06-2024 11:11 PM in
Galaxy A
Faklı bir cihazla da denemenizi öneririm. Araçta olma ihtimali de var. Yaklaşık bu sene 20 farklı araçla bağladım telefonu uzun yol da gittim hiç sorun yaşamadım. Hatta bir ara kabloyu unutmuşum bimde buldum usbc tereddüt ettim sıkıntı yaşarım diye ama hiç bir sıkıntı yaşadım. Önce sağlama yapmak en mantıklısı direk kablo yada araçta sıkıntı. Farklı kablo ve farklı cihaz sağlamasını yapmanızı öneririm.
ıenesb
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-06-2024 11:12 PM in
Galaxy A
3 farkli cihazda denedim olmadi bugun bimden bir kablo daha alip densdim yine olmadi sinir etti
HATİCEÇUHA
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-06-2024 11:48 PM in
Galaxy A
O zaman araçla ilgili olabilir. Eğer genel farklı bir ayarı yoksa. Çok fazla araçta kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım kopma vs.
yunusturk
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-07-2024 01:22 AM in
Galaxy A
Bende aynı sorunu yaşadım bir çok orijinal kablo ile denedim fakat bağlantı olmadı sorun tamamen kablo ile ilgili soultech marka kablo ile sorunu tam olarak çözdüm telefoncularda satılıyor kaliteli bir kabloda değil ama nedendir bilinmez işe yarıyor
ıenesb
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-07-2024 08:15 AM in
Galaxy A
Baseus gibi markalar ise yararmi sence uyduruk birsey kullanmak istemiyorum pek