cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 15 ONE UI 7.0 Pil Sağlığı Özelliği

(Topic created on: 02-15-2024 09:16 AM)
976 Views
FurkanA545G
Active Level 6
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar sizce size göre yıllardır varolan hali hazırda bulunan iPhone cihazlarındaki pil sağlığı özelliği samsung galaxy cihazlarına da gelecek mi bu konudaki yorumlarınızı düşüncelerinizi fikirlerinizi öğrenmek almak isterim hepinizin ilgisine teşekkürler
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Gelmesi iyi olur. Saçma bir şekilde uzaktan destek ile öğreniyoruz komik bir durum. İnşaAllah getirir Samsung...
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
İnşAALLAH @BEYAZ_KARANFİL bende sizinle aynı fikirdeyim tamamen söylediklerinize katılıyorum evet çok haklısınız doğru söylüyorsunuz umarım samsung bu duruma artık bi el atar
Ali-SM-A127F-
Active Level 5
Galaxy A
O konuda resmi bi haber yok maalesef ama gelmesi gereken bir özellik gerçekten çok önemli bir şey umarım getirirler android 15'de
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
Sizi anlıyorum inşAALLAH getirirler resmi olarak desteklerler desteklenir söylediklerinize tamamen katılıyorum size hak veriyorum doğrudur
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy A
Android 14 ile geliyordu güya anlatıyorlar işte hayatları YALAN.
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
@DurukanAKDAG haklsınız doğrudur ne deyim
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Android 14 ile geldi aslında Pixel cihazlara fakat Samsung bunu eklemedi ne yazık ki
FurkanA545G
Active Level 6
Galaxy A
Ben inanıyorum inşAALLAH bu defa bu sefer geleceğini garanti ediyorum hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek bilemem azimle sabırla bekliyorum inşAALLAH gelecek gelmeli gelmek zorunda samsung'un kaçarı yok mecbur bu özelliği getirmeye resmi olarak desteklemeye eli mahkum
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
İnşallah ya gelir