Resolved! Solved

Original topic:

Android 14 Güncellemesi ile Oluşan Sorun

(Topic created on: 12-30-2023 01:18 PM)
999 Views
onnline
Active Level 1
Options
Galaxy A
Samsung a53 android 14 güncellemesi yaptım. Tabi doğal olarak One UI 6.0 da güncellendi.
Yaşadığım sorun şu:
Hani bir çok uygulama açık ya mesela ekranda. Orta tuşa basınca onlar kayboluyor ve yani arkaya alınıyor. (Ana ekrana dönüyoruz)
O arkaya alma işlemini ekrandaki boş bir yere tıklayarak da yapabiliyorduk android 13 te. 
Şimdi tam olarak yapamıyoruz. Bazı uygulamalarda ekrandaki boş yere tıklayarak arkaya alınırken bazıların da olmuyor ve mutlaka orta tuşa basmak zorunda kalıyoruz.
Bu sorunu yasayan var mı? Bunun düzeltilmesini istiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba onnline,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Açık havafa 64mp ile fotoğraf çekincede üstten basık olarak çekiyor galeriye öyle kaydediyor20231229_165107_1000007835_1703857869.jpg
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Sıfırlama yapmış mıydınız?
onnline
Active Level 1
Galaxy A
Sıfırlama derken? Fabrika ayarlarına sıfırlama diyorsanız onu yapmadım.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Evet onu yaparsanız düzelebilir
MKA1881
Active Level 1
Galaxy A
Ben sıfırlama yaptım fakat wallendor'un bahsettiği sorun devam ediyor.
MKA1881
Active Level 1
Galaxy A
Hata raporu gönderdim. Dönüş yapıldı. Tüm adımları gerçekleştirdim fakat sorun devam ediyor.
0 Likes
onnline
Active Level 1
Galaxy A
Pek çok yorumda çözüm olarak sıfırlamadan bahsedilmiş. Biz neden sıfırlama yapıyoruz ki Samsung güncellemeleri hazırlarken çeşitli testlerden geçirmiyor mu onu anlamıyorum.
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba onnline,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​