cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 13 ONE UI 5.1.1 Güncellemesi

(Topic created on: 08-16-2023 05:54 PM)
furkanaksuu090597
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Selamlar Herkese Merhaba Sizlere Bir Sorum Olacak Samsung Galaxy A54 5G İçin Android 13 ONE UI 5.1.1 Güncellemesi Benim Cihazıma'da Gelecek mi? Bu Konuda Bilgi Sahibi Olanlar Benide Bilgilendirirse Sevinirim Mutlu Olurum

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
One UI 5.1.1 sürüm güncellemesi S ve A serisine gelmiyor.
Galaxy A
@Snapdragon86520FE anladım bilgilendirme için teşekkürler
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
One uı 5.1.1 kesinleşmiş modeller fotoğrafta belirtilen cihazlara gelecektir Screenshot_20230816_095729_Chrome.jpg
Galaxy A
Listede A54 5G neden yok
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
X.1.1 sürümler genellikle tablet ve katlanır cihazlara verilir .Diğer cihazlar ise bu sürümün bazı özelliklerini alabilir

Son gelen 1gb A54 5.1.1 in özelliğini içerebilir AOD değiştiyse buradan anlaşılır mesela
Galaxy A
Evet sizi anlıyorum haklısınız doğrudur
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aleykümselam. Evet dediğiniz güncelleme kullandığınız model a54e gelecek. A54 model cihaz ayrıca son büyük Güncellemesi Android 17 olacak Samsung'un verdiği söz böyle ama eğer ileride politikayı değiştirip daha çok güncelleme verir mi orasını bilmiyorum. 4 büyük güncelleme 5 yılda güvenlik yazılım güncellemesi sözü verdi marka.
Galaxy A
EyvALLAH ahmed_turğut evet biliyorum ama şöyle bir durum var android 13 one uı 5.1.1 güncellemesini benim cihazım almayacak listede yer almıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Alacak. Alması lazım. Dediğim gibi 4 büyük güncelleme 5 yılda güvenlik yazılım güncellemesi sözü verdiği için bu zamanların içerisinde yayınladıkları bütün Güncellemeleri söz verdiği cihaza vermek zorunda.