cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 12 güncelleme sonrası menü

(Topic created on: 05-28-2022 01:53 PM)
925 Views
furyildiz
Active Level 2
Options
Galaxy A

Güncelleme iyileştirme amaçlı yapılır. İyi olan bir özelliği sıradanlaştırmak neden anlamıyorum. Gelen güncelleme sonrası menü tek plan bir renk oldu. Önceki sürümde hafif saydam görüntüsüyle premium hissi uyandıran halinden çok uzak. Seveni olduğu gibi sevmeyeni de vardır elbet, en azından bunu ayarlayabileceğimiz bir şekilde sunabilirdiniz...

image

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung işte ne beklersin 😔
0 Likes
iremsüü
Active Level 3
Galaxy A
Güncellemeden önce gayet iyiydi aslında sonradan bu şekilde oldu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung bu ne yapacağı belli olmuyor maalesef üzüyor milleti 😔
0 Likes
iremsüü
Active Level 3
Galaxy A
😕
0 Likes
iremsüü
Active Level 3
Galaxy A
Aynı şeyi bende paylaştım gerçekten berbat görünüyor
furyildiz
Active Level 2
Galaxy A
Arayüz hızını etkileyen bir durum olabilir belki bunun için yapılmıştır ama dediğim gibi en azından kullanıcının tercihine bırakılabilirdi.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Neden bahsettiğinizi anlamadım. Şu anki hali bile saydam üstelik Good Lock uygulamalarıyla saydamlığı ve rengi ayarlayabiliyorsunuz. Önce arka plana bir duvar kağıdı ekleyin tabi. Karanlık mod kullaniyorsanız onda da saydamlık ayarı var.
furyildiz
Active Level 2
Galaxy A
Öncelikle teşekkür ederim karanlık mod ayarından çıkınca düzeldi ama önceki sürümde bu modda da aynı saydamlığı sağlıyordu, bir türlü ayarlayamadım. Good Lock ile nasıl ayarlandığı hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim?
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Galaxy Store'dan Good Lock uygulamasını indirmelisin ve Theme Park uygulamasını da. Good Lock uygulamasını açınca 7 8 tane alt uygulaması var onları da indirmelisin.

Lock Star : Kilit ekranı saat ayarlamaları. Edit portrait lock screenden ayarlayabilirsin.

Quick star : Bildirim paneli saydamlık,renk,yazı rengi ayarı. Üstteki durum çubuğunda görüntülenecek simgeler.

Clockface: Kilit ekranı ve Aod ekranı ayarını yapıyorsun.Lockstarla benzer çalışıyor ama daha detaylı.

Navstar : Navigasyon çubuğundaki simgeleri değiştirebilirsin.

Homeup : Senin dediğin menüyle alakalı saydamlık,renk ayarını yapabilirsin. Homescreen bölümündeki ayarlar senin sorununla alakalı . Background blur controla basınca saydamlık derecesini artırabilirsin. Color controlda rengi değiştirebilirsin siyahlık gider.
Ekstradan arka planda açık uygulamaların görüntüsünü değiştirebilirsin. Folder kısmında klasörlerde görüntülenecek uygulama sayısını ayarlayabilirsin.

Good Lock'a girince altta Family'ye basarsan Theme Park çıkıyor.

ThemePark: Tema ayarını yapabilirsin. Klavye arka plan ayarını ve dokundukça verilen tepkiyi animasyonları ayarlayabilirsin. Bildirim paneli ayarı burda da var. Ses paneli renk ayarını ve saydamlik ayarını yapabilirsin.

Genel olarak böyle. Ekstra karartma vs açık galiba sende çünkü benim bu kadar siyah değil.Homeup uygulamasından ayarlayabilirsin.