cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android 12 Kulaklık

(Topic created on: 04-18-2022 11:09 PM)
560 Views
Samsung80
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar A51 Android 12 güncellemesinden sonra telefona taktığım kablolu kulaklığın başlat bitir tuşu çalışıyor fakat ses açma kapama tuşu çalışmıyor. Android 11 de böylemiydi hatırlamıyorum. Kullandığım kulaklık iPhone 3.5 mm kulaklığı. Bu sorunu yaşayan var mı acaba.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
O zaman kulaklık samsung tarafından desteklenmiyor demektir. Yapacak pek birşey yok çalıştığı kadar kullanırsınız

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Galaxy A
Belki iPhone kulaklığı olduğundandır. Samsung kulaklığı ile yeniden deneyin. A71 orj kulaklığında yok bu durum şimdi denedim
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy A
Kutudan çıkan samsung kulaklığında zaten ses tuşları yok. Sadece başlat bitir tuşu var. İphone kulaklığı başka telefonda çalışıyor ama A51 de sesi açıp kapatmıyor garip bir durum.
0 Likes
Galaxy A
Evet a51 ve 71 farklıymış kulaklıkları. Samsung son zamanlarda kendi markası haricindeki aksesuarlara bunu uapıyor malesef mesela type c kulaklık dönüştürücüsü asla samsung harici markalarınki çalışmıyor. Bence telefonda sorun yok sadece başka markanın olduğu için tüm özellikleri çalışmıyor olabilir veya kötü ihtimalle kulaklığın içindeki ince teller kopunca da yapabiliyor bazen böyle.
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy A
Kulaklık sağlam başka cihazda bütün fonksiyonlar çalışıyor. Sesi telefondan açıp kapatabiliriz ama yürüten vs kulaklık üzerinden çok pratik oluyordu. Cihazın fonksiyonun çalışmaması rahatsız edici bir durum.
0 Likes
Solution
Galaxy A
O zaman kulaklık samsung tarafından desteklenmiyor demektir. Yapacak pek birşey yok çalıştığı kadar kullanırsınız
0 Likes
Galaxy A
A51 e android12 geldi mi
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy A
Yurt dışı rom
0 Likes
vedat12
Active Level 6
Galaxy A

A51 android 12 geldi mi sana

ahmediars
Active Level 3
Galaxy A
Bende aynı şekilde iphone kulaklık kullanıyorum A51 cihazımda benim de sizin gibi maalesef.