cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Amoled ekran yanığı

(Topic created on: 04-16-2023 09:44 PM)
621 Views
ygtknca
Active Level 9
Options
Galaxy A

Arkadaşlar aranızda amoled ekran yanığı yaşayan var mı acaba genelde telefon çok ısındığı için ve sabit bir görüntü kaldığı için oluyormuş bu amoled yanığı illaki her telefonda zamanla oluyor mu yoksa doğru bir kullanım ile yıllar boyu amoled yanığı olmayabilir mi deneyimleyen var mı? 

22 Comments
emretfkci
Active Level 7
Galaxy A
A51 telefonumda sadece güneşli ortamlarda yüksek parlaklıkta kullanırdım normalde çeyrek parlaklık yeterliydi oyun oynayan bi insan da değildim ısınma yapabilecek herhangi bi şeyde yoktu ama yinede şarj göstergesi ve saat ekrana yapıştı ne kadar özenli kullanırsan kullan pek farketmiyo gibi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
AMOLED ekranlı cihazların çoğunda bu yanık sorunu oluşmaz. Eğer telefonu doğru kullanırsanız ekranınız yıllarca sorunsuz çalışır. Fakat nadiren de olsa doğru kullanımda bile yanık oluşabilir. Kısacası her telefona olmaz. Hatta telefonların çok çok büyük bir kısmına olmaz. Olanların da çoğu kullanım hatasından olur.
İyi akşamlar.
0 Likes
ygtknca
Active Level 9
Galaxy A
Bunun önemli için bildirim çubuğunu gizleme imkanımız var mı acaba
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Maalesef böyle bir seçenek yok. Zaten gerek de yok. Durum çubuğu yüzünden sorun yaşayanlar var ama çoğu cihazın bu sorunu yaşama ihtimali çok düşük. Eğer emin olmak isterseniz arada bir durum çubuğunu aşağı kaydırın. Yine de gerek yok.
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
Amoled yanığı yada hayalet ekran amoled ekranların doğası gereği olan bişi engellemek zor açıkçası her türlü oluyor daha yeni A53 cihazımı amoled yanığı için garantiye verdin
ygtknca
Active Level 9
Galaxy A
Oww ne kadar süredir kullanıyordum
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
çok kısa sürede sadece 6 ay ve karanlık modda falandı
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ben eski a8 plus 4 senedir kulaniyorum onda yok ama gecen sene aralik olmasi lazim a52s te oldu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Siyah tema ve siyah duvar kağıdı kullanın,ekran modunu temel ayarına alın uzun süre sorunsuz kullanırsınız.Ben Note 4'ü 10 yıldır kullanıyorum.