- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-28-2020
10:34 PM
(Last edited
07-28-2020
10:36 PM
by
User0000006
) in
Merhaba, normalde always on display özelliğini sıkça kullanırım ama bugün parlaklığının ve görüntü kalitesinin düştüğünü farkettim. Nedenini de forumlarda bulunan çözümlerle çözülmedi. Always on display normal dururken dediğim gibi parlaklığı ve kalitesi düşük ama ekrani bir kere dokunduğum anda (salise) düzelip parlaklığı artıyor ve parlaklığı tekrar düşüyor.
(Adaptif parlaklık kapalı,always on display her zaman açık,aod de koyduğum fotoğraf ve giflerde de bozulma oluyor.)
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-28-2020
10:50 PM
(Last edited
07-29-2020
08:14 AM
by
User0000005
) in
merhaba
aod olduğun ortama göre parlaklığını ayarlıyor bu yüzden böyle karanlık bir ortama gittiğinizde far.k edeceksiniz çözüm olarak kabul eder misin :))

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2020 08:19 AM in
Galaxy AMerhaba erdi13,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-28-2020
10:50 PM
(Last edited
07-29-2020
08:14 AM
by
User0000005
) in
merhaba
aod olduğun ortama göre parlaklığını ayarlıyor bu yüzden böyle karanlık bir ortama gittiğinizde far.k edeceksiniz çözüm olarak kabul eder misin :))

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2020 08:19 AM in
Galaxy AMerhaba erdi13,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/
Teşekkürler.
MOD