Resolved! Solved

Original topic:

Always on Display

(Topic created on: 02-11-2022 11:16 PM)
579 Views
plt40
Active Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Alvays On Display'da, saniyesi olan bir dijital saat indirilebilir mi ? Eğer indirilebiliyor ise nereden indirebilirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim. Saniyesi olan dijital saat var mı bilmiyorum ama AOD indirmek için ekranda boş bir alana basılı tutun. Alttaki menüde Temalar yazan kısma basarsanız açılacak olan yerde AOD'ler kısmında varsa indirebilirsiniz 😊

View solution in context

6 Comments
Galaxy A
Evet indirilebiliyor diye biliyorum.
0 Likes
plt40
Active Level 2
Galaxy A
Nasıl ve hangi uygulamadan ama
Solution
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim. Saniyesi olan dijital saat var mı bilmiyorum ama AOD indirmek için ekranda boş bir alana basılı tutun. Alttaki menüde Temalar yazan kısma basarsanız açılacak olan yerde AOD'ler kısmında varsa indirebilirsiniz 😊
plt40
Active Level 2
Galaxy A
Dark _Side Merhaba. Orayı çok inceledim ama orası boş işe yarar hiç bir şey bulamadım.
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim. Anladım kardeşim. Bu konuda başka bir bilgim yok😔
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Aod nin yapısıyla oynayıp (ya da 3.parti bi yazılımla) bu dediğini başarabilsen bile ekranın; her dakikada bir değil, her saniyede bir yenilenmesine (ekranda oluşacak karenin yeniden oluşturulmasına) neden olacağindan aod nin çook daha fazla güc tüketmesine sebep olursun. O yüzden ne galaxy themes'de ne de good lock'da aradıgını bulamaman normaldir.