Resolved! Solved

Original topic:

Alarm calmasiyla son bulan mod

(Topic created on: 10-22-2025 08:04 PM)
203 Views
onne
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaslar selam. Forumdaki ilk gonderim hayirli olsun. Modlar ve rutinler kismindan kendime bir navigasyon modu yaptim. Bu modu elle baslattigimda hem bana haritalar uygulamasini aciyor hem konumu ve ekstra ayarlari benim icin aktiflestiriyor. Bu modun, haritalar uygulamasini kapattigimda otomatik kapanmasini istiyorum ama nasil yapacagim bilmiyorum. Bunun icin sanirsam rutin aciliyor ama rutinin "Ardindan" kisminda modlar kisminda sadece "Ac" ayari bana sunuluyor. Uygulamamin kapanmasiyla kapanma isini nasil halledebilirim? Ayni durumun bir de Uyku modu versiyonu var ama uyku modunun alarmli ve sureli calisan kismi bana hitap etmiyor. Alarmim caldiginda kapanmasini istiyorum ayni sekilde. Yardimci olursaniz sevinirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Rutini kapatınca ne yapıldıysa kapanıyor zaten 😊 dediğiniz gibi olmuyor maalesef elle kapatmaniz lazım.

View solution in context

12 Comments
Solution
Galaxy A
Rutini kapatınca ne yapıldıysa kapanıyor zaten 😊 dediğiniz gibi olmuyor maalesef elle kapatmaniz lazım.
onne
Active Level 1
Galaxy A
Ben oluyorsa diye sordum iste😁 Zaten elle modu kapatiyordum. Ama sag olun
Galaxy A
Ne demek rica ederim,
Hosgeldiniz foruma 😊
CanST
Active Level 7
Galaxy A
Uyku modu ile alarmı eklerseniz alarm çaldığında mod kapanır (aynı anda olur ) ki bende böyle kullanıyorum
onne
Active Level 1
Galaxy A
Uyku programi modunu kastediyordunuz sanirim. Onu ben de kullanmak istiyorum ancak ben elle uyku moduna girsin isterim. Kafasina gore onceden belirlenmis saatte modun otomatik baslamasini istemem.
0 Likes
CanST
Active Level 7
Galaxy A
İsteğiniz uyku modunu Manuel başlatayım ve alarm çaldığında kapansın öyle değil mi bu mümkün
0 Likes
CanST
Active Level 7
Galaxy A
Bir rutin belirleyin belirli saat geldiğinde (alarm saati) uyku modunu otomatik kapatsın
0 Likes
onne
Active Level 1
Galaxy A
Rutinde zaten saatten ziyade alarm calinca aktif olma olayi var ama "Ardindan" kisminda sectigimiz rutin ne yapsin belirledigimiz kisimda "Modlar" ayar sekmesinde sadece "Ac" secenegi sunulmus. Kapat yok.y3Z27ExJNM.png
0 Likes
onne
Active Level 1
Galaxy A
Mumkunse super. Nasil yapiyorum onu? Bahsettiginizi farzettigim menu sadece baslangic ve bitis saati sunuyor ancak ben baslangic icin degil de sadece bitis saati yani alarm secsin istiyorum. Ek koyayim ayni seyden mi bahsediyoruz anlasilmam icin.j6ehBPVVsY.png
0 Likes