cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Akıllı telefonunuzu ne kadar sürede bir değiştiriyorsunuz?

(Topic created on: 02-11-2021 01:22 PM)
428 Views
BurhanA21S
Active Level 9
Options
Galaxy A

Benim 7-8 aya 1 telefon düşüyor gerek arızalanıp gerek sıkıldığım için çok sık değiştirdim. Şuan A21s kullanıyorum, bunu uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorum ama 😄

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
telefon bozulunca kadar hatta acılmayana kadar kullanılıyor bizim evde telrfonlar tabletler

View solution in context

Solution
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Aynen bizim evde de öyle tabletim var bu sene 6. senesi markası Vestel V Tab 7 Lite 3 hala çalışıyor ama ölü durumda yani acayip kasıyor sadece YouTube a giriyor bende YouTube için kullanıyorum ama sağlam aletmiş sadece 2 kere batarya değişti başka hiçbir şeyi arızalanmadı.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
bizim evde maşallah samsung galaxy note 8.0 diye bir tablet var sadece bataryası da bi de dokunmatiginde bir sorun var başka hiç bir şeyi yok hala çalışıyor tablet ama yeni tablet aldım ben

View solution in context

Solution
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Ben birde cihazlarımı aceyip temiz kullanırım yani bugüne kadar 5 yılı bulmadan hiçbir dijital alet bizim evde bozulmamıştır. Keyfi cihaz değiştirmem ben daha hiçbir dijital aleti yere düşürmedim yani nasıl bir duygu olduğunu bile bilmiyorum.

View solution in context

Solution
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Kaç senelik bu tablet?

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung galaxy note 8.0 7 mi 8 mi ne senelik galaxy tab a da daha 1 aylık 2 ocakta aldim

View solution in context

Solution
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Sende cihazları temiz kullanıyorsun galiba. Maşallah 7 8 senelik cihaz iyi dayanmış.

View solution in context

Solution
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy A
Kişiye göre, kullanıma göre değişiyor. Türkiye ortalaması 2 yıl. Zaten hangi telefon olursa olsun 2.yıldan sonra sıkılıp, değiştirmek istiyorsun.

View solution in context

10 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
telefon bozulunca kadar hatta acılmayana kadar kullanılıyor bizim evde telrfonlar tabletler
Solution
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Aynen bizim evde de öyle tabletim var bu sene 6. senesi markası Vestel V Tab 7 Lite 3 hala çalışıyor ama ölü durumda yani acayip kasıyor sadece YouTube a giriyor bende YouTube için kullanıyorum ama sağlam aletmiş sadece 2 kere batarya değişti başka hiçbir şeyi arızalanmadı.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
bizim evde maşallah samsung galaxy note 8.0 diye bir tablet var sadece bataryası da bi de dokunmatiginde bir sorun var başka hiç bir şeyi yok hala çalışıyor tablet ama yeni tablet aldım ben
Solution
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Kaç senelik bu tablet?
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung galaxy note 8.0 7 mi 8 mi ne senelik galaxy tab a da daha 1 aylık 2 ocakta aldim
Solution
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Sende cihazları temiz kullanıyorsun galiba. Maşallah 7 8 senelik cihaz iyi dayanmış.
Solution
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Ben birde cihazlarımı aceyip temiz kullanırım yani bugüne kadar 5 yılı bulmadan hiçbir dijital alet bizim evde bozulmamıştır. Keyfi cihaz değiştirmem ben daha hiçbir dijital aleti yere düşürmedim yani nasıl bir duygu olduğunu bile bilmiyorum.
Solution
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy A
Kişiye göre, kullanıma göre değişiyor. Türkiye ortalaması 2 yıl. Zaten hangi telefon olursa olsun 2.yıldan sonra sıkılıp, değiştirmek istiyorsun.
SametKAPLAN
Active Level 7
Galaxy A
Kullanım kılavuzunda geçtiği gibi en çok 5 yıl kullanılması önerilir.

Para çok galiba rjirifjd
0 Likes