cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Acil

(Topic created on: 08-16-2023 09:03 PM)
a137-ff
Active Level 2
Options
Galaxy A
(Stok Rom Rağmen Düzelmeyen Keşke Android 14 Gelse Dediğim Şey Samsung Dan Soğutan Yazılımsal Sorunlar Bu Sorunlar Hep Yazılımsal Olduğu İçin Garantiye Girmiyor Garantiye Donanımsal Sorunlar Giriyor Cihaz 5 Aylık.)

1.WiFi Kopma Sorunu

2Telefon Takılma Sorunu 
3.Jarzda Isınma Sorunu
4.Samsung Cloud Ana Kart Vietnam Bani( Denemediğim Şey Kalmad.
5. 2 De Bir Uygulamalardan Atıyor.
Bilen Biri Varsa Yardımcı Olabilirmi?
Uyarı=Custom Rom Ve Root Atmak İstemiyorum. LÜTFEN EL ATIN BILEN ADAM GIBI ADAMLAR😔🙏

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba a137-ff,

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama, siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme ve resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Yetkisiz işlemleri önermemekteyiz, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakmaktadır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
BurakTunç
Expert Level 4
Galaxy A
2, 3 ve 5 için yapabilecek pek bir şey yok ama M12_Note_4'ün cihazın takılma, ısınma ve pil sorunlarının düzelmesinde yardımcı olan kopyala-yapıştır yaptığı bir yorumu var, belki o yorumdaki yazanlar yardımcı olabilir. Wi-Fi kopma sorunu neyden sonra başladı? Güncelleme mi yaptınız yoksa başka bir şey mi? Durduk yere bir şey olmuş olmamalı, ya Wi-Fi sağlayıcında ya sende bir şey değişmiştir. En son gördüğümde başka ülkenin ROM'unu yükleyip sorundan kurtulmuştun, ne oldu?
0 Likes
a137-ff
Active Level 2
Galaxy A
Knk ben başka ülkenin Romunu yükledim garantiden çıkar diye o nü öylesine attım bu sorun yeni Cihaz alınana kadar düzeleceğini düşünmüyorum yinede Yardımcı olduğun için sağol ne diim
BurakTunç
Expert Level 4
Galaxy A
Dediğim gibi 2, 3 ve 5 için M12_Note_4'ün yorumuna bak, yardımcı olabilir. İstersen o yorumu bulup buraya atabilirim. Wi-Fi sorunu ne yapınca başladığını söylemen lazım, dediğim gibi durduk yere olmamıştır o sorun. İlla ya modemden ya senden ya da dış etkenlerden dolayı bir şey olmuştur. Biz forum olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bu sorunlar forumdaki kullanıcıların yardımı ile çözülebilecek bir şey değil. 2, 3 ve 5 için sorunu direkt çözmeyiz, o yüzden anca o bahsettiğim yorumda yazanları yapmanı tavsiye edebiliriz. Wi-Fi sorunu çözülebilir ama zor, o sorun başlamadan önce ne değiştiğini bulman lazım. Samsung Cloud kilidi için forumdakilerin yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum.
a137-ff
Active Level 2
Galaxy A
Stock romdan sonra oldu knk M12 nin de cevabını atarsan sevinirim sağol ne diim
BurakTunç
Expert Level 4
Galaxy A
Aslında kendisinin bu konu için birden fazla yorumu var. O yüzden kopuk kopuk vermek istiyorum, M12_Note_4'e doğrudan mesaj gönderirseniz size gereken tüm yorumları verecektir.
a137-ff
Active Level 2
Galaxy A
Tm knk sağol şu Cloud sorunumu Bilen bilir ayların sorusu 😔
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba a137-ff,

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama, siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme ve resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Yetkisiz işlemleri önermemekteyiz, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakmaktadır.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes