Original topic:

Acil bakar mısınız

(Topic created on: 05-20-2025 06:25 PM)
446 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Arkadaşlar her gün konumumu açık kullanan biriyim aynı şekilde bugünde konumum açıktı anlamadığım şey şu bugün bir numaradan arama geldi açmadım doğal olarak tanımadığım numaraları açmam daha sonra biraz zaman geçince konumumda bir başkasının ismi ve soy ismi görünüyordu uzun bir süre konumum yanlış yeri gösterdi ki şuan yine bakıyorum merkezi gösteriyor ama ben merkezin dışındayım hergün aynı yeri gösteren konumum neden bugün farklı yeri gösterdi anlamış değilim şuan bunun hakkında bilgisi olan varmı ? Bir başkası nasıl benim konumuma ulaşabilir iPhonede varmı böyle birşey ? Veya androidlerde 

9 Comments
A34ProMax
Active Level 10
Galaxy A
Benimde konum sürekli açık bir uygulamaya giriş yaptığımda konyadan giriş yapıldı diye gösteriyor ama ben konyaya hiç gitmedim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cidden mi ya o nasıl oluyor peki hiç araştırmadınız mı
0 Likes
A34ProMax
Active Level 10
Galaxy A
Yanlış hatırlamıyorsam 3 4 sene önce huawei kullanırken de öyleydi bi sorun olmadığı için araştırma gereği duymadım bilen birileri varsa cevaplarsa sevinirim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bencede bilenler yazssa çok iyi olur
0 Likes
A34ProMax
Active Level 10
Galaxy A
Ama bi saniye dün instagram hesabına giriş yaptığımda bulunduğum şehri yazmış
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Allah allah
0 Likes
A34ProMax
Active Level 10
Galaxy A
2024 8 ağustosta giriş yaptığımda antalya diyor 🤔
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O zaman korkulacak birşey olmadığınimı söylüyorsunuz bildiğim kadarıyla instgram olayı herkeste aynı hatayı veriyor sadece sizde değil benim bahsettiğim telefonla ilgili olan şuan mevcut konumumu paylaşmadığım halde ve aynı yerde olduğum halde nasıl bir başkasının ismini görebilirim ki şaşırdığim konu bu
0 Likes
A34ProMax
Active Level 10
Galaxy A
Şuana kadar bişey olmadı olmaz diye ümit ediyorum .
İsim konusunu bilmiyorum