cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Acil arama kaydedici lazım

(Topic created on: 07-26-2024 08:52 AM)
250 Views
Codeaths
Active Level 6
Options
Galaxy A

ama Android 14 te adam akılı kaydeden yok 14 te engellediler varmı bildiğiniz bir arama kaydedici

Birde şöyle bisi var ses kaydedicide bu ne ise yarıyor ve kayıtlar nereye gidiyor 

image

10 Comments
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy A
Türkiye'de bu özellik yasal nedenlerden dolayı desteklenmiyor.
Codeaths
Active Level 6
Galaxy A
Aqa bizim ülkede hersey yasak threads yasak bu yasak o yasak yaskalar ülkesi anasını satayım kore bizi kıskandı yaw
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy A
Sadece bizim ülkemizde değil neredeyse tüm Avrupa ülkelerinde de bu özellik yasal değil. Daha çok Asya taraflarında kullanılabiliyor.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Aslında bu özellik yazılımsal olarak sistemde var. Ama Yunus arkadaşımızda dediği gibi Türkiye'de yasal olmadığı için desteklenmiyor gerçi yasal olsa bile karşı taraftan senin sesini kaydediyorum diye izin alman lazım. Ve bunun haricinde 3. parti uygulamalarındada desteklenmiyor. Ama yanlış hatırlamıyorsam rom ile falan açılabiliyordu. Youtube'dan videolarına bakabilirsiniz.
Codeaths
Active Level 6
Galaxy A
Resmi yazılımı bozmam yaw intihar gibi bisi olur o zaten bi ara yaptım pişman oldum
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Haklısınız tabi de ben sadece yinede seçenek verdim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Son aramaları kaydet kısmını yanlış anlamışsınız. O şu görseldeki aramaları kaydediyor 1721983378934.jpg
0 Likes
Codeaths
Active Level 6
Galaxy A
Lan kendimi cahil sandım bi an ndiejdiejs
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy A
Merhaba arama kaydetmek kanunen yasak kunlansan o kişide şikayet etse ceza alırsınız bilginiz olsun