Original topic:

Accubattery uygulaması bizim için ne kadar doğru ?

(Topic created on: 05-01-2026 07:10 PM)
252 Views
Melik_galaxyA16_
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Aslında accubattery uygulamasını en başta indirmek iyi olabilir çünkü accubattery uygulaması samsungun kendi tahminlerinden çok dogru tahminler yapabiliyor mesela

image

image

image

Samsungun kendi pil yüzdesinde %97 göstermesi pek bana inandırıcı gelmiyor gemini grok chatgbt gibi yapay zekalar dan ile de araştırdım 250 döngü de sağlığın %97 olması biraz mantıksız çünkü

️ Eskiden 10 - 11 saate kadar çıkan pil şuam 7 8 saatleri görüyor üstelik samsung kapasite değerini * İyi veya normal * olarak members uygulamasından bizlere söylüyor ancak accubattery sağlığa göre bir kapasite tahmini yapıyor

image

image

Döngü konusuna gelince de samsungun kendi döngü sayacına bişey diyemicem burda accubattery yanılıyor olabilir çünkü kökten kapalı şarj ettiğimiz zamanlar accubattery çalışmaz yanlış gösterebilir 

image

image

Ekran süresine gelince accubattery uygulaması dakikadan dakikaya hesaplıyor samsung ise %1 lik şarj ne kadar yediyse toplam sürenin üstüne koyuyor bu konuda aslında hem samsung hemde accubattery dogru gösteriyor bir yanlışlık yok

image

Uygulamanın en sevdiğim kısmı burası telefon sıcaklıgını dogru gösterebiliyor ...

Kısacası Pil sağlığı konusunda accubattery uygulaması bana daha samimi geldi 😄

★★★★★

8 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
👍👏
Galaxy A
Sabah pil sağlığı öğrenme hakkında konu atmıştın silmişsin galiba rica etsem özelden anlatırmısın.
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Vay hasanım sen gelirmiydin buralara
Galaxy A
Geliom la arada bu aralar daha **bleep** ama
Galaxy A
Samsungtan çok daha dogru
0 Likes
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A