Original topic:

Accubattery batarya sagligi dogrumudur?

(Topic created on: 02-11-2024 04:29 PM)
970 Views
kullaniciii
Active Level 10
Options
Galaxy A

image
%90 batarya sagligi.

Selamlar sorum baslikta ki gibidir yardimi dokunacaklara tesekkurlerimi sunarim.
Telefonda oyle asinasi gibi oyun oynamam staj ogrencisiyim aksama kadar 9 10 saat elime dogru duzgun gecmiyor telefon 2022 de alindi o yildan bu yila saglik iyimidir?

24 Comments
_KR0N0S_
Active Level 10
Galaxy A
Samsung yetkili servisi ile iletişime geçersen tudor uygulaması ile pil sağlığını öğrenebilirsin 3.parti uygulamaların çok doğru sonuç vereceğini sanmıyorum, android sistemi bunun kaydını tutuyor zaten,samsung android 14 ile bu özelliği getirmeliydi kendimiz görebilmeliydik pil ayarlarından:(
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Gececegim iletisime musait zaman bir suredir kullaniyorum bunu batarya sicakligini aida 64 ile karsilastirdim ayni sonuclari gosteriyor ikisi de.
0 Likes
_KR0N0S_
Active Level 10
Galaxy A
Bende accubattery ile test ettiğimde %94 çıkan sonuca servis baktığında %98 demişti eski telefonumda.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Accubattery çok güvenme derim ben 😊
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Ona gore silecem cihazdan yanlis falan gosteriyorsa.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uzaktan destek ile görüş onlar size şu kadar yüzde sağlığı var diyecekler ona göre karşılaştır. Eğer ki oynamalar varsa uygulama vs uzaktan destek o zaman silin gitsin
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Arayinca ne demem lazim telefonda?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uzaktan destek almak istiyorum batarya sağlığımı kontrol ettirmek için diye sonrasında arama kaydı oluşturup size bir kaç gün içinde veyahut aynı gün içinde arıyorlar smart tutor hazır bulunsun telefonda. Sonrasında onlar test edip size ekrana getiriyorlar sonucu oradan bakabilirsin
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Tesekkurler arayacagim zaman yazdiginiz gibi iletecegim konusma esnasinda.