Original topic:

ARTIK SAMSUNG

(Topic created on: 11-15-2020 03:39 PM)
585 Views
enteIferidun
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Yaşadığımız sorunları bir kez daha anlatmak ve gözden geçirmek istiyorum.

image

Kullandığım Cihaz: Galaxy A70 (SM-A705FN)
Sorun: Öncelikle Samsung'a teşekkür ederek başlayacağım. Yapılan son güncelleme ile genel performans ve pil performansı olumlu etkilendi fakat yine de hala gereken performansı vermemektedir. Bununla beraber cihazda devam eden sorunlar ise:

- Ana ekran ve uygulama performansı yeterli değil.
- Ekran kaydı performansı ciddi anlamda berbat.
- Cihazda yazılımsal olarak ciddi kısma mevcut.

Son güncelleme ile yapıldığı gibi, yakın zamanda gelecek güncelleme ile bu sorunların çözüme kavuşturulmasını umuyorum. Gerek kullandığım cihazda gerek diğer cihazlarda yaşanan bu ve bunun gibi birçok sorunun çözülmesinin müşteri memnuniyeti sayesinde bu markaya birçok katkı sağlayacağını düşünüyorum. 
8 Comments
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
kısma derken biraz daha açarmasınız one ui core dan daha kısıtlı olamaz heralde:D
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Aşağı kalır yanı yok 😄
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😂😂😂
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy A
çok haklısın ekran kendini diğer uygulamar ile yenileyemiyor ben daha önce bildirim de bulundum doğru bulunduğu için koreye illettik diye geri dönüş aldım ama ne işe yaradı hiç şaka gibi samsung ve modaretörleri
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kullandığım cihazlar;
Galaxy A31 (A315F): Pil performansı mükemmel cihaz ağır çekimi desteklemesine rağmen ağır çekim yok. Cihazı halen kullanmaktayım.
Galaxy S20+: Eşimin cihazı genel olarak çok iyi sorunumuz yok.
Galaxy S10e: Kendim kullanıyordum,pil performansı hariç diğer özellikleri mükemmel
Galaxy A3 2017: Bu cihaz Redmi Note 9 a yargı dağıtıyor,şu anda 3 yıllık olsa bile halen iş görür. Hatta ve hatta mükemmel.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hah bir de A8 2018 kral var ki kendisi 2.2gHz işlemciye sahip ve şu anda A51 e meydan okumayı bırak çok rahat solluyor.
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
ah be s10 cok hosuma gitti
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba infondroid,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Tüm çabamız, memnuniyetinizin artarak devam etmesi içindir. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmaktadır. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

MOD