cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ARKADAŞLAR MERHABA ÇÖZEMEDİM BİR SORUN VAR

(Topic created on: 04-11-2024 11:04 PM)
306 Views
jhosepA13G80
Active Level 9
Options
Galaxy A
Telefon ile fazla vakit geçirmeyince çok bakmayınca kasarak çalışıyor ama çok kunlanınca hızlı ve akıcı oluyor bunun sebebi nedir Acaba?

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Galaxy A
Bu işlemci yorulma ilgili işlemci yorulursa akıcı olur ama işlemci boşta donma yapabilir yada cihaz sıcaklık ilgili olabilir

View solution in context

Solution
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Telefon kullanılmadıktan bir süre sonra pil yüzdesini korumak için kendini bir tür uyku moduna alır. Sen telefonu tekrar açtığında telefon tekrardan arka plan uygulamalarını vb. açar. Bu işlemler de bir anda olduğu için telefonun bir süre kasar ve ısınır. Ayrıca bunun teknik adı standby mode, istersen araştırabilirsin ve bu moda geçme süresi genelde 20dkdır.

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
uygulamaları uyku moduna alıyordur .

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Gözünün alınmasıyla Alakalıdır kardeşim. 😊
Cihaz optimizasyonu yeniden başlatılmadan sonra düzelir. Sonra tekrar senkron etmez kendini.

View solution in context

10 Comments
Solution
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Galaxy A
Bu işlemci yorulma ilgili işlemci yorulursa akıcı olur ama işlemci boşta donma yapabilir yada cihaz sıcaklık ilgili olabilir
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy A
Çok sağ ol 👍
0 Likes
Solution
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Telefon kullanılmadıktan bir süre sonra pil yüzdesini korumak için kendini bir tür uyku moduna alır. Sen telefonu tekrar açtığında telefon tekrardan arka plan uygulamalarını vb. açar. Bu işlemler de bir anda olduğu için telefonun bir süre kasar ve ısınır. Ayrıca bunun teknik adı standby mode, istersen araştırabilirsin ve bu moda geçme süresi genelde 20dkdır.
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy A
Anladım normal yani teşekkürler
0 Likes
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
uygulamaları uyku moduna alıyordur .
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy A
👍
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy A
Bendede sabah uyaninca oluyor o durum. Telefonu acmaya calistigimda bi kasma yapıyor ve 5 10 saniye kasma devam ediyor.
0 Likes
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Gözünün alınmasıyla Alakalıdır kardeşim. 😊
Cihaz optimizasyonu yeniden başlatılmadan sonra düzelir. Sonra tekrar senkron etmez kendini.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İlginç hiç yaşadım mı hatırlamıyorum 😅 sadece uzun süre telefon kapalı olunca alıp açıp bide İnterneti açtıktan sonra çok fazla bildirim geldiğinde telefon kasıyor o kadar 😅