Original topic:

ANİMASYONLAR 0.5x VS 1X

(Topic created on: 12-04-2022 08:55 PM)
429 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

BİLGİLENDİRME YAPMAK İSTEDİM 

Telefonu hızlandırmak amacıyla Geliştirici Seçeneklerinden Animasyonları 0.5x yapıyoruz gözümüze hızlı geliyor telefon ama değil. 1x yapıp bir uygulamaya girin ve açılma hızına bakın birde 0.5x yapın bakın ben daha demin test ettim ikiside açılış hızı olarak aynı 0.5xte sadece uygulamaya girerken hızlı giriyor ama açılırken uygulama bekliyor 1xte ise yumuşak girip direk açıyor. Yani 0.5x hızlandırmayla çok alakası yok bence sizin görüşünüz nedir?
 
Anlattığımı çoğu kişi biliyodur ;)
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bunlar efsane efsane bazılarıda animasyonları kaldırınca hızlandırdığını sanıyor ama sadecr animasyonu göstermiyor.
2 sn açılan uygulama animasyonu kaldırınca 1 saniyede açılmıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen zaten bekliyor 0.5 yada kapatınca basıyon uygulama ekranı gelşyor ama bekliyor
twibtil
Active Level 8
Galaxy A
animasyonları kaldırmak sadece animasyonun gözüktüğü zamanı ortadan kaldırır ki saliselik farktır bu. gerek olduğunu hiç sanmıyorum, estetik de önemli
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen 0.5 olunca 10 senelik telefon var gibi hissediyom geliştirci seçenekleri boş bence ben kapattım
0 Likes
Galaxy A
A52s de hepsi 0.5x yapıyorum muhteşem akıcı oluyor
Galaxy A
Daha kötü yapıyor 0.5x
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Animasyonlar sadece kullanımdaki hızı etkiler,uygulamalara giriş ya da çıkışıa bir etkisi yok maalesef.Eğer hızlandırmak istersen özelden link atayım,o linkteki videoları izleyerek uygula.