Original topic:

ACİL YARDIM EDİN (SIM KART)

(Topic created on: 3 weeks ago)
203 Views
GalaxyMüptelası
Active Level 9
Options
Galaxy A

image

Mobil veri açık ama sağ tarafta durum çubuğunda mobil veri açık görünmüyor. İnternetimi kullanamıyorum. Sol üstte de Sadece Acil Durum Aramaları diyor.

Telefonu yeniden başlattım. SIM kartı çıkarıp diğer yuvaya taktım, şebeke türünü 4,5G'den 2G/3G ye çektim düzelmedi.

Telefonum yurt dışı değil, Samsung Türkiye Garantili. 

Ne yapmam gerek?
8 Comments
25Ensar25
Active Level 4
Galaxy A
Simdi kartı sil iyice düz tak
0 Likes
Galaxy A
denedim. Ayrıca SIM'i okumuyor sanırım. Bilinmeyen numara diyor.1760619411101.jpg
0 Likes
S21FE5G-
Active Level 5
Galaxy A
Bu hatla alakalı muhtemelen faturayı ödememişsindir ve kapanmıştır operatör hangisiyse uygulamasından bakabilirsin
0 Likes
Galaxy A
Kartımı arkadaşımın telefonuna taktım okudu, arkadaşımın kartını kendi telefonuma taktım okumadı.
0 Likes
ajapika
Beginner Level 4
Galaxy A

Benim galaxy a24 telefonumda da aynı sorun var nasıl hallollur bilmiyorum yaklaşık 6 saattir bu sorun var

0 Likes
Galaxy A
Ben de de yaklaşık 6 7 saattir var sorun. Bütün Galaxy A24'lerde mi böyle?
0 Likes
Kaptan2702
Active Level 6
Galaxy A
Telefonunuzun simini arkadaşınıza takınca okuduysa sim sağlam, kendi telefonunuza arkadaşınızın sim'ini takmayı deneyin derim, telefon onu da okumazsa donanımsal bi arıza da olma ihtimali var servise götürebilirsiniz. Sadece o simi okumuyorsa o zaman farklı bi sıkıntıdır
0 Likes
leaderwind07
Active Level 6
Galaxy A
Ayarlar>bağlantılar>sim yöneticisi menüsünden ayarları kontrol edin,sim aktifmi,mobil internet menüsünde seçim yapılmışmı
0 Likes