Resolved! Solved

Original topic:

A80 kamera odaklama problemi

(Topic created on: 08-04-2020 11:12 AM)
564 Views
TürkAyTheMühendis
Active Level 7
Options
Galaxy A

6.100 tl lik bir telefon ama optik görüntü sabitleyicisi yok hadi onu da geçtim , normal otomatik odaklaması bile bazen insanı çıldırtıyor , şimdi bazı arkadaşlar yetkili servis çalışanı gibi yazıyorlar herkese aynı yorumları , oraya gir şuraya tıkla sıfırla fabrika ayarlarına dön vs. Tek isteğim şu kamera olur , parmak izi olur ana problemleri bi düzeltin ya , koskoca Samsung'sun ya hani ... 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba TürkAy,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermediyseniz, göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
6100 tl olmasının sebebi vergiler, yurt dışında elindeki telefon çöp diye tanımlanıyor.
0 Likes
Galaxy A
verginin olması bizim ülkemizin sorunu , A serisinin en sağlam telefonu bu telefon ... Sadece S ve Note serisine yoğunlaşılıyor , bunun değişmesi lazım
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy A
malesef aynı problem A serilerinin hepsinde var samsung un acilen düzeltme güncellemesi vermesi gerek ve artı olarak batarya performansı da düşüşe geçirdiler malesef bir çok yere yazdım ve sadece tek verdikleri cevap ileticez ve sizde telefonunuzu sıfırlayın demek oldu malesef
Galaxy A
gerçekten dediğiniz gibi , katılıyorum
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Maalesef bu problemler bir çok A serisinde mevcut bunu bilerek yapılıyor çünkü yazılım kısıtlamazsa S ve Note serisinden bir farklı olmuyor bir ihtimal gelecek yeni yazılım güncellemesi ile düzelemsi dileğiyle
Galaxy A
Ya bakın şöyle yani , optik görüntü sabitleyicisi tamam S ve Not ta olsun sorun değil , ben okuyorum sürekli sürekli A serisinin kamerası olsun parmak izi olsun bu temel fonksiyonlarında sorunlar var ama giderilmiyo bu kadar insanın haykırışlarına rağmen hala aynı her şey
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Kardeşim sende haklısın maalesef sorunalrı düzeltmiyorlar ben o kadar uğraştım A50 için yani bilerek bozuyorlar daha çok

bilmiyorum şuan sizde gece modu ve süper steady eskisi gibi çalışıyormu A80 de A50 de kesinlikle aşırı şekilde bozuldu ve avrupada düzeltildi ve halen türkiyede bir düzelme yok maalesef
Galaxy A
evet dediğiniz gibi android 9 halindeyken çok daha güzeldi kamera işlevleri , güncellemenin amacı eksikleri kapatıp iyileştirmektir , sanırsam Samsung daha da berbat etmek için uğraşıyo
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
apkmirror den yeni samsung camera yazılımı var indirip güncelleyin kameranızı
ayrıca galeri uygulamasının yeni sürümü mevcut.bu güncellemeler galaxy store mağazaya 1 ay sonra düşüyor yada daha fazla sürede.