Resolved! Solved

Original topic:

A73 mü yoksa S22 mi

(Topic created on: a month ago)
38 Views
Yunusa23
Active Level 3
Options
Galaxy A

Telefonum çok eskidi ve eskisi kadar akıcı hızlı değil 4. Yılımız olacak neredeyse bende üst model almak istiyorum sizce 15 bin TL ye yenilenmiş A73 mü yok 20 bin TL ye S22 mi

29 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
S22 ile A73'ü değişmem.
0 Likes
memircomm
Active Level 6
Galaxy A
S22 alın hocam. Hic bir şekilde pişman olmazsınız.😊
0 Likes
AhmtS25
Active Level 10
Galaxy A
S22 biraz fazla ısınıyor ve pili çabuk bitiyor ama bunlar sorun olmuyorsa alabilirsin.
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
A73 ile halâ 8-9 saat ekran süresi alıyorum.
Son olarak UI 8.5 alacak.
0 Likes
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy A
Evet A73 de 5000 mah batarya var zaten bu teknolojiyi bilen bilir kasmasan resmen 2 gün dayanır pili S22 ile teknik ozellikleride aynı sayılır Ama S serisindeki kamera ve Ai A serisinde bulunamıyor maalesef
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Ana kamera 108 MP.
İlk aldığımda 11-12 saat ekran açık süreleri veriyordu.
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy A
S22 artik eskidi , ısınma ve pil sorunu var 20k vermeye değecek bir cihaz olduğunu dusunmuyorum , 2. El s23 felan bulursanız daha iyi olur
samsungdahisi
Beginner Level 5
Galaxy A
Ben a73 kullanicisiyim cok memnunum fakat sadece kamera acisindan gercekten berbat bi telefon a serilerinin cogunun kamerasi cok kotu eger kameraya onem vermiyorsaniz a73 gayet uygun bi telefon ama kamera ve yapay zeka acisindan kesinlikle s22 a73ten onde geliyor ayrica a73 sarj acisindanda mukemmel bi telefon eger s24 veya s25 almayi dusunmuyorsaniz s22dense a73u tavsiye ediyorum
0 Likes
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy A
Bende A70 kullanıyorum ön kamera 32 mp ana kamera 64 mp yanlış bilmiyorsam kamerası gayet iyi fhd 60 pfs video cekilebiliyor eğer A70 (6 yaşındaki emektar ) bunu yapabiliyorsa A73 neden yapamasın diğer bir yönden evet batarya şarj konusunda A73 önde ama Ai ve kamera konusunda A serisi S serisi ile karsilastirilamaz
0 Likes
007aliinan
Active Level 6
Galaxy A
S serisi ile a serisini kıyaslama, s ana seridir diğerleri yan seri