cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A73 leke neden olur

(Topic created on: 12-24-2023 04:10 PM)
254 Views
neorxia
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba A73 kullanıyorum. Ekran koruyucuyu değiştirirken, ekrani sildiğim de parmak okuyucunun olduğu noktada su lekesi gibi leke oluyor. Ekranın diğer kısımlarını silince buharlaştıği gibi orası anında gitmiyor? Acaba o noktada parmak okuyucusu olduğu için ekran yapısımı farklı bilen varsa aydınlatabilir mi? Düzeltmek için tavsiye varsa alabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
(Net cevap vereyim size) Dediğinizi Anladım A54 kullanıyorum Bende Bu tarz bir şey olmuyor. Eğer oturduğunuz yer yakınsa Bir servise gidin ve hafif ıslak bez ile ekranı silerken gösterin. Oradakiler dağa iyi bir yorum yapacaklardır. Yada iyi bir telefoncuya da bu şekilde gösterebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla Ekran içi parmak izinin olduğu yerde cam aynı kalınlıkta ama alt kısmında dağa fazla bir boşluk var bu dediğiniz şeye neden olabilir. 👍

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çok hafif bile olsa nem giriyor jelatin altın,yumuşak silikon gibi bir şey ile ekrana çok yüklenmeden dışa doğru yavas yavas çekersen kaybolur.
neorxia
Active Level 1
Galaxy A
Hocam ekran koruyucu yokken yapıyor bu dediğimi sildiğimde. İlk yapistirdigim ekran koruyucunun yapiskan artıkları kaldı diyeceğim lakin ne kadar silersem aynı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazı ortamın normal sıcaklıkta oldugu bir yerde 3-4 saat kadar tut ve temizlik spreyleri var onun silip tak jelatini.Ayrıca sildiğinde cihazın ısısını dağıtıyorsun ve biriken ısı yer değiştirince de gözle görüyorsun.
neorxia
Active Level 1
Galaxy A
Eyvallah hocam. Telefon ısısı hep normal yeni ekran koruyucu alınca denerim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😉👍
0 Likes
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
(Net cevap vereyim size) Dediğinizi Anladım A54 kullanıyorum Bende Bu tarz bir şey olmuyor. Eğer oturduğunuz yer yakınsa Bir servise gidin ve hafif ıslak bez ile ekranı silerken gösterin. Oradakiler dağa iyi bir yorum yapacaklardır. Yada iyi bir telefoncuya da bu şekilde gösterebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla Ekran içi parmak izinin olduğu yerde cam aynı kalınlıkta ama alt kısmında dağa fazla bir boşluk var bu dediğiniz şeye neden olabilir. 👍
MrAdemY
Active Level 5
Galaxy A
Arkadaşlar senin dediğini anlamak istemiyorlar galiba, parmak izinin bulunduğu bölgede sanki bir yuvarlak şeklinde bir buharımsı gibi ekranı sildiğinde bir şey görünüyor O bende de var. Belki telefon darbe almıştır ben satın almadan önce diye düşünmüştüm ama sende de varmış anlaşılan. Normal telefon kullanımında bir sıkıntı olmuyor gerçi ama
neorxia
Active Level 1
Galaxy A
Yok olmuyor. Acaba jelatin yapiskaninin artığı mi kaldı diye dusundumde. Sende de varsa. Çoğunlukta vardır. Eyvallah
0 Likes