- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaslar son guncellemeden sonra ki 1 subattaydi sanirim bazen ekran kilidini aciyorum donuyor gibi olur kendi tekrar kilitleniyor tekrar acmak zorunda kaliyorum. Telefonu formatlamak istemiyorum basina gelen var mi
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-23-2023 02:18 PM in
Galaxy AMerhaba cagdas92,
Durumu incelememiz için hata videosu ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-23-2023 01:15 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-23-2023 02:10 PM in
Galaxy AOne UI Ana Ekranı bulun on bellegini temizleyin
Sonrasında ayarlardan kilit ekranına girip AOD yi kapatın 1 gün kapalı kullanın
Ertesi gün açıp AOD yi açın
Sonra ayarlardan Güvenlik ve gizliliğine girerek güncelleme kontrolü yapın.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-23-2023 02:18 PM in
Galaxy AMerhaba cagdas92,
Durumu incelememiz için hata videosu ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD