cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A73 ekran kilitlenip acilma sorunu

(Topic created on: 05-23-2023 09:51 AM)
cagdas92
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaslar son guncellemeden sonra ki 1 subattaydi sanirim bazen ekran kilidini aciyorum donuyor gibi olur kendi tekrar kilitleniyor tekrar acmak zorunda kaliyorum. Telefonu formatlamak istemiyorum basina gelen var mi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba cagdas92,

Durumu incelememiz için hata videosu ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
3 Comments
cagdas92
Beginner Level 2
Galaxy A
Hep olan birsey degilki ne zaman oluyor anlasilmiyor erisseler ne olacak
0 Likes
verado
Active Level 7
Galaxy A
Uygulamalardan
One UI Ana Ekranı bulun on bellegini temizleyin
Sonrasında ayarlardan kilit ekranına girip AOD yi kapatın 1 gün kapalı kullanın
Ertesi gün açıp AOD yi açın
Sonra ayarlardan Güvenlik ve gizliliğine girerek güncelleme kontrolü yapın.
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba cagdas92,

Durumu incelememiz için hata videosu ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes