cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A73 RCS

(Topic created on: 07-16-2023 02:57 PM)
AlperAlpaslan
Expert Level 3
Options
Galaxy A

Az once amcama A34 satin aldik ve mesajlar uygulamasina girdigimde rcs olarak sohbet yapilabildigini **bleep** ettim. Bende de acik olmasina ragmen a73 de olmuyor. Ikimizinde operatoru vodafone. Nasil kullanabilirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Erva_A34
Active Level 5
Galaxy A
Telefon yeni olduğu içindir büyük ihtimalle. Ama isterseniz telefonu önce kapatıp açın daha sonra yeniden başlatın sorun çözülecektir.

View solution in context

9 Comments
Solution
Erva_A34
Active Level 5
Galaxy A
Telefon yeni olduğu içindir büyük ihtimalle. Ama isterseniz telefonu önce kapatıp açın daha sonra yeniden başlatın sorun çözülecektir.
AlperAlpaslan
Expert Level 3
Galaxy A
Duzeldi. Tesekkur ederim ❤️
Erva_A34
Active Level 5
Galaxy A
Rica ederimm🖤
BurakTunç
Expert Level 4
Galaxy A
Ekran görüntüsü paylaşırsanız daha iyi anlarım. Görseldeki gibi bağlandı diyor olsa da RCS mesaj gönderilemiyor mu yoksa orada bağlandı demiyor mu?Screenshot_20230716_152046_Messages.jpg
AlperAlpaslan
Expert Level 3
Galaxy A
Google mesajlar degil samsung mesajlar uygulamasindan bahsediyorum. Google de ikisi de calisiyor belirtmemisim kusura bakma. Benim sorunum samsung 🙃
BurakTunç
Expert Level 4
Galaxy A
Şimdi Samsung Mesajlar'a geçtim bende sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Sizde Google Mesajlar'da çalıştığına göre operatörde sıkıntı yok. Sorun Samsung Mesajlar'dan kaynaklı. Ben de ilk RCS'yi açmaya çalıştığım da 1-2 ay beklemiştim. Hiç gelişmiş mesajlara kayıt olun gibisinden bir ekran çıktı mı? Telefon numarasını girip RCS'ye kayıt olmak gerekiyor Samsung Mesajlar'da RCS'yi kullanabilmek için.
AlperAlpaslan
Expert Level 3
Galaxy A
Kapatip acinca duzeldi. Tesekkur ederim cevaplariniz icin 🙏🏻
Brky_
Active Level 6
Galaxy A
Şebeke sorunlarında telefonu kapatıp açmak yerine uçak modunu açıp kapatmayı da deneyebilirsin.
AlperAlpaslan
Expert Level 3
Galaxy A
Tesekkur ederim. Sorun olursa denerim 😊