cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A73 PARMAK İZİ SORUNU👣

(Topic created on: 11-22-2024 06:37 PM)
174 Views
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Options
Galaxy A
MERHABA;

ARKADAŞLAR BENDE EKRAN KORUYUCU VAR ONDAN DOLAYI OLABİLİR ...
TAM %65 OLUYOR SON ANDA DİYOR PARMAK İZİ
KAYDEDİLEMEDİ!!!!
Beni delirtiyor 1000. Denemem şeytan diyor @mina kôy fırlat sonra işte telefonsuz kalacağım...
NE YAPMALIYIM 
SİZCE?

image

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Parmağınızı yıkayın ve kurulayın, sonra tam olarak parmağınızı orta kısmını koyarak tekrar tekrar deneyin. Parmağınızı oynatmadan yapmanıza rağmen böyle bir sorun varsa uyarıdaki gibi sorun ekran koruyucunuz ile alakalı olabilir.

Not: A35 ile spigen 9h temperli cam kullanıyorum ve Parmak izinde sorun yaşamadım, telefonu ilk aldığımda da ekran koruyucu henüz satışa çıkmadığı için jelatin taktırmıştım ondada sorun yoktu.

View solution in context

Solution
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Başka parmağınızı deneyin belki baş parmaklarınız aşınmıştır işinizden dolayı

View solution in context

Solution
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Size samsung böyle bir özellik vermişken ekran koruyucu uğruna bundan olmayın bence, onaylanmış ekran koruyuculardan kullanırsanız sorun olmaz. Zaten ekran koruyucu olmamasına rağmen çalışmıyorsa sensör hatalıdır

View solution in context

7 Comments
Solution
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Parmağınızı yıkayın ve kurulayın, sonra tam olarak parmağınızı orta kısmını koyarak tekrar tekrar deneyin. Parmağınızı oynatmadan yapmanıza rağmen böyle bir sorun varsa uyarıdaki gibi sorun ekran koruyucunuz ile alakalı olabilir.

Not: A35 ile spigen 9h temperli cam kullanıyorum ve Parmak izinde sorun yaşamadım, telefonu ilk aldığımda da ekran koruyucu henüz satışa çıkmadığı için jelatin taktırmıştım ondada sorun yoktu.
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Galaxy A
Kral ya benim parmağımda sıkıntı var ya da telefon da koruyucu cami da çıkarmak istemiyorum...
Solution
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Başka parmağınızı deneyin belki baş parmaklarınız aşınmıştır işinizden dolayı
Solution
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Size samsung böyle bir özellik vermişken ekran koruyucu uğruna bundan olmayın bence, onaylanmış ekran koruyuculardan kullanırsanız sorun olmaz. Zaten ekran koruyucu olmamasına rağmen çalışmıyorsa sensör hatalıdır
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Galaxy A
Neyse yaw boş versene anasını satayim samsungun
Samsung pass için kullanacaktım mühim değil...
Önerilerin için sağolasın...
Artisit34
Active Level 7
Galaxy A
Ne demek reis Rica ederim, Samsung pass çok büyük nimet bu arada gerçekten bazı uygulamaların şifresini hatırlamıyorum mesela :)
0 Likes
Galaxy A
Kral sakin ol 😂 %100 koruyucudan emin ol
0 Likes