Original topic:

A73, A53 ve A33 Hepsi çöp

(Topic created on: 05-08-2023 09:36 AM)
1034 Views
VedatKALIN
Active Level 3
Options
Galaxy A

Bu cihazların hepsini birer birer aldım. A73 arızalı çıktı iade ettim. A53 aldım. O da arızalı çıktı. Şimdi A33 aldım. Maalesef bu da arızalı çıktı. Hepsinin ortak arızası şu, ekranda donmalar, kendi kendine uygulamaları açması, çok çabuk biten batarya. Günde 3 kere şarj gerekiyor. Hızlı şarj cihazı orijinal Samsung olmasına rağmen, orijinal kabloyla bile hızlı şarjın çalışmaması. Eğer A serisinden telefon alacaksanız yandınız. En son A33 5G'yi servise verdim. Şu anda inceleniyor. Eğer Samsung bu hataları düzeltmezse kendi adıma bir daha Samsung markasını almayacağım. Mart ayından bu yana arızalarla uğraşıyorum. Ciddi anlamda yoruldum. Bozuk telefonlara harcadığım mesaiyle bir telefon parası harcadım boş yere... #samsungkendinibozdu

21 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende a53 var 1 gram sorun yok valla 😂😂 pil istediğim gibi gece ye de bitiyor 1gn de çıkartıyor memnunum kendi kendine işlem yapmıyor hızlı şarj istediğim gibi hemen doluyor cihaz anlaşılan sizde sorunlu denk gelmiş hem cihazı nereden aldınız??
VedatKALIN
Active Level 3
Galaxy A
Sen şanslısın o zaman. A73 ü MediaMarkt, A53 ve A33'ü Vatan Bilgisayar'dan aldım. Samsung Türkiye garantili ürünler.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayn şansımda iyidir bendeki a53 sorunsuz tek tableti serviste yaptırıken telefonada 5.1 için yazılım attırmıştım tablet de samsung ama telefon iyi yani sorunsuz hem vatan bilgisayar ve mediamarkt sorumlular
HamzaS22Ultra
Active Level 4
Galaxy A
Hepsini denemessin bi s20fe yada s21fe yi denememişsin.Akrabalarim arkadaşlarım telefon alcam ne alıyım diye sorduklarında direk s20 fe yi öneriyorum alıyorlar ve çok memnun kalıyorlar
çakarçakmak
Active Level 7
Galaxy A
Aynen hepsi çöp kardeşim
VedatKALIN
Active Level 3
Galaxy A
Kardeşim marka fanatiği değilim. Ben Nokia'dan Samsung'a geçen ilklerdenim. Ama şu bir gerçek, samsung'un eski dayanımı ve kalitesi yok. Katlanır kapaklı cihazlara başladığından beri, S serisinde bile ciddi sorunlar var.
çakarçakmak
Active Level 7
Galaxy A
Aynen katılıyorum her model de sorun var yok diyen yalan söyler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende neden yok açıklama istiyorum help😂😂
VedatKALIN
Active Level 3
Galaxy A
Arkadaşım sana da denk gelir, bunları yazdığın için kendine kızarsın. O yüzden, paranla mağdur olmakta var. Sana doğru çalışan ürün denk gelmiş olabilir. Veya hataların farkında olmayabilirsin. Bu nedenle temkinli olmanı öneririm.